Minciuna Wikileaks!

wikileaks
wikileaks

Wikileaks la prima vedere pare o minciuna menita sa alimenteze teoriile conspirationiste de tip „Baba Vizorista de Bloc”(BVB, ironic nu?!?). Informatii care n-au legatura cu situatia actuala a tarii, doar informatii care sa ne tina ocupati de la adevaratele probleme ale noastre.

Informatiile care au fost livrate catre Romania par desprinse din frustrarile noastre cotidiene care sunt menite sa ne trezeasca dorinta de razvratire impotriva celor care ne conduc. Practic se activeaza ura impotriva lor. Este de verificat trasatura care se repeta in toate incidentele care apar in Romania, cred ca daca le contabilizam ajungem la rezultate interesante. Singura problema este sa putem sa le si interpretam.

Wikileaks este o scurgere de informatii controlata pentru Poza Mare care dezmembreaza pozele mici ce formeaza poza mare, odata dezmembrata poza mare poti stapani grupuri. Divide et impera!

 

Comments

comments

4 thoughts on “Minciuna Wikileaks!”

 1. @murdoc: sunt informatii declasificate care trebuiau declasificate daca ar fi fost reale.Inca nu stim si probabil nu vom stii niciodata. Informatiile certe pe care le avem sunt ca datele problemei au rolul de a forma o miscare in populatie sa trezeasca dorinta de reactie impotriva politicii actuale. Majoritatea documentelor sunt facute pe subictele care se tot susostesc pe al colturi. E clar ca e studiata problema cu ce vrea sa auda populatia. In ultima vreme am tot primit telefoane pe fix unde eram intrebat de situatia politica etc, etc. Sondaje publice.

  Cancelariile internationale nu pot purta discutii coerente cu actuala garnitura politica si incearca s-o schimbe fara a avea implicatii prea mari. Si cum poti face asta daca nu asmutind populatia pe ei!??

  1. pai te referi la datele wikileaks legate de US, sau de romania?

   oricum, nu cred ca s-a pus problema autenticitatii datelor. sau s-a pus?

   in fine, „cancelariile internationale” sunt, ele insele, „garnitura politica”. vor sa se schimbe singure, sau cum?

   1. Nu poti vb de autenticitate in astfel de cazuri pentru ca pot aparea tensiunii intre puteri politice. Ele probabil vor ramane la stadiul de zvonuri aproape sigure.

    Sunt garnituri politice insa au o oarecare dominatie asupra unor tari ca Romania. Au alt nivel de penetrare in sfera informatiilor clasificate si in stabilirea unor decizii cruciale. Suntem in pozitia unui alergator de tip iepure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *