Miracolul din Nazaret [2006]

miracolul din nazaret

Ieri eram prin bucatarie si faceam o chestie simpla care trebuia sa-mi ia maxim 10 minute. Si m-am gandit ca nu strica sa ma uit in alea 10 minute si un pic la TV. Si am dat drumu am nimerit la un film (Miracolul din Nazaret) care m-a tinut legat de Tv timp de 2-3 ore.

O poveste de dragoste din vremea de dupa Invierea lui Iisus. Marele imparat roman a trimis un om sa investigheze cat a fot realitatea si cat a fost mit in Inviere. Povestea e clasica. Omul vine incepe verificarile, se indragosteste de o iudeica si ajunge dintr-un roman cu o credinta instabila, un om care se plimba alaturi de marea dragoste in alaiul apostolilor lui Iisus lasati in lume sa porpovaduiasca Cuvantul lui Iisus.

O poveste destul de frumoasa avand in vedere ca au introdus in actiune si martirajul Sfantului Stefan si asasinarea Imparatului care se pregatea sa recunoasca valoarea si puterea lui Iisus. Una peste alta Miracolul din Nazaret este o poveste frumoasa.

Vazand modul in care am ramas blocat in fata televizorului la o astfel de poveste m-a facut sa inteleg ca un film bun are nevoie de actori buni care sa joace cu pasiune, dincolo de povestea catre trebuie sa fie tipla. A fost nevoie de un singur cadru care sa ma propteasca intr-un scaun din care sa astept cu rabdare chiar si reclamele lungi si enervante.

Filmul despre care va vorbesc a fost pe National TV si-l gasiti pe IMDB la The Inquiry (2006) – Miracolul din Nazaret . in film a jucat si Mónica Cruz (ceva sora a lui Penélope Cruz) si poate de aia am ramas atat de blocat sa vad filmul. E superba!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *