MLM-istul smecher sau parazitul din piata muncii

Este plin internetul de oferte care te fac miliardar in 5 pasi. Dai click si ajungi in Monte Carlo-ul fraierilor. Muncesti pana cand iti dai seama ca nu e pentru ce te-ai inscris.

Eu am un job de aproape un an de zile. Prost platit, dar e platit la timp. Azi veneam din piata si ma indreptam agale spre casa cand privirea si urechea imi sunt atrase de un baiat care facea zgomot zgribulit langa un butic de cartier. Afara bate vantul. Aud doar atat cand trec pe langa el:”Auzi pe tine te tine in spate jobul ala al tau zilnic, trebuie sa te lasi ca nu poti sa evoluezi. Asculta ce-ti zic eu, e o oportunitate unica si nu cred ca mai ai ocazia sa te intalnesti a doua oara in viata”… intorc capul si scanez transmitatorul:” Pantofi ieftini din Europa, imitatie ceva de firma. Un costum smotocit de mijlocul de transport urban, un parlapac obisnuit si un telefon rapanos.” …el vorbea despre cat de mult il tine in spate viata ordonata a unui servici full-time?!? Ca o apranteza, asta imi aduce aminte de online-ul anilor 2006-2008 cand toti eram antreprenori si faceam carute de bani din advertorile si te miri ce, azi majoritate dintre cei ce atunci erau independenti financiar sunt mandri angajati cu sufertas si guleras de corporatist. Ce ti-e si cu viata asta, te arunca acolo unde nu te astepti mai mult.

Fratilor nimeni nu va da bani cat va promit anunturile mincinoase din preamaritul Internet…pentru bani trebuie sa muncesti daca n-ai noroc si pile!!!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *