Mobila nu o cumperi o singura data sa-ti ajunga toata viata

Atunci cand iti faci curat in casa iti dai seama ca mobila ta nu se mai potriveste cu ambientul, astfel ca alegi sa cauti noi oportunitati pentru a-ti imbunatati spatiul de locuit. Eu cand vreau sa imbunatatesc ceva in sufragerie aleg sa ma uit prima data dupa canapele extensibile ieftine si mai apoi sa incep sa construiesc un ambient potrivit canapelei. Obiectul central da tonul si restul aspectului se invarte in jurul culorilor acesteia.

De ce caut canapele extensibile ieftine!? Cele ieftine au mecanisme mai usor de manevrat si incerc sa pastrez simplu obiectele pe care le am in casa. Lucrurile complicate necesita si o atentie mult mai sporita in ceea ce priveste folosirea acestora. Extensibila o aleg pentru ca imi foloseste cand am invitati la mine. Ai intins repede o canapea extensibila si sufrageria s-a transformat in camera de oaspesti.

Daca ai umblat prin magazine de profil ai observat ca in functie de preturi canapele extensibile poti sa vezi cat de complex este un astfel de obiect sau nu. Ceea ce se diferentiaza la aceste preturi canapele extensibile sunt cuprinse in comoditate si modalitatile de asezare ale canapelelor. Eu prefer modele clasice si ieftine pentru ca sunt mai usor de intretinut. Stiu sunt comod si nu vreau sa depun prea mult efort. In plus nu vreau sa fie nici foarte confortabile canapeaua sa ajung „sa locuiesc” doar in ea. Utilizarea ei trebuie sa fie de scurta durata si cu un scop precis. In rest e bine sa fac mult sport nu sa ajung un AL Bundy al canapelei.

Astfel ca la una dintre curateniile generale am hotarat sa apelez la un magazin online de mobila pentru a-mi gasi o canapea extensibila potrivita pentru gustul meu. N-am mai avut timp sa alerg prin showroom-uri de mobila pentru a vedea si produsul finit. Traim in secolul vitezei si timpul costa din ce in ce mai multi bani. Noroc ca avem internet!

Am ales o canapea clasica fiind un om mai conservator in gandire! Acum trebuie sa stabilesc si ambientul dupa tipicul canapelei. Un american a spus la un moment dat daca ar avea de inceput o afacere cu 20 de dolari ar baga 2 dolari in afacere propiu-zis si restul de 18 dolari in publicitate. Cam asa gandesc si eu cu sufrageria mea: 2 dolari in canapea si restul de 18 in ambient.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *