Cauti modele de sevalete pentru pictura? Pictorul Fericit are variante

picturi pe numere

Sa pictezi fara sevalet este ca si cum ai manca fara tacamuri. Sa faci asta poti, insa presupune un efort suplimentar. Asadar, in loc sa te concentrezi 100% pe pictat, esti deranjat de postura inconfortabila pe care o ai. In plus, fara un sevalet nu ai aceeasi expunere a lucrarii la lumina naturala. 

Pentru cei interesati de pictura ca hobby, pasiune sau chiar mai mult de atat, in cadrul magazinului online Pictorul Fericit vor gasi modele de sevalete pentru pictura. Acestea sunt potrivite pentru nevoi diferite. In mare parte vorbim de cele din lemn, insa exista si varianta de sevalet marca proprie. Este din aluminiu, ajustabil, rezistent si la un super pret. 

Ai nevoie de un sevalet pentru ca …

  • Vei avea o postura mai buna in timpul pictatului. 
  • Sustine cadrul picturii astfel incat ai stabilitate in timpul pictatului. 
  • Iti permite sa muti pictura astfel incat sa ai lumina naturala sau artificiala exact intr-un anumit loc. 
  • Poti picta fara sa murdaresti suprafata, fara sa atingi anumite zone – de obicei partea opusa fata de cea pictata o atingi, pe ea iti sprijini mana sau cotul. 

Cat esti dispus sa investesti in pasiunea ta?! 

Pictura este un mod placut, relaxant de a-ti petrce timpul. Gandeste-te cat timp pierzi inutil privind la ecrane sau facand lucruri banale sau chiar mai rau, facand nimic. In schimb pictura inseamna drumul spre arta, spre a crea. Daca asta iti nutreste sentimente de satisfactie, atunci investeste in aceasta pasiune. 

Descopera placerea de a picta. La Pictorul Fericit sunt usor de gasit nu doar panze pentru pictura modele diverse, culori si sevalete sau alte materiale de pictura. Picturile pe numere sunt un concept inedit si se adreseaza atat celor mici, cat si celor mari, barbati sau femei. Presupune a picta cu un mic ajutor si anume un ghid numeric – adica o corespondenta simpla intre culoare si numar. Respectand acest lucru te va ajuta sa obtii un tablou perfect. 

Pictura pe numere poate avea tematica diferita. Pot fi alese specific din cele recomandate pentru femei, barbati, pasionati de masini, animale, orase sau peisaje, printre altele. 

Kit complet de pictura – sevaletul este achizitionat separat 

Picturile pe numere disponibile in oferta de la pictorulfericit.ro vin in kit complet. Sunt toate materialele si accesoriile necesare pentru a picta de indata. Orice kit contine asadar panza de bumbac, tratata cu grund in prealabil, deci gata de utilizat. Aceasta are schita imprimata pe suprafata sa si dispune si de cadru din lemn, sasiu fabricat in Romania. Tot aici in set sunt 3 pensule de marimi diferite, culorile acrilice necesare, accesorii de prindere a tabloului pe perete, precum si schita in format A4, imprimata pe hartie. Totul este ambalat in cutie cu maner, calitate premium. 

Daca in cazul picturii pe numere ai kit complet cu accesorii incluse, sevaletul este o alta poveste. Pe acesta il vei achizitiona separat. Poti alege pe cele mici, de masa, utile si pentru a expune picturile sau pentru a le lasa la uscat. Sunt disponibile aici si variante de sevalete de exterior, cele de teren, variante pentru profesionisti, precum si cele pliabile, ajustabile si portabile. 

Descopera ofertele in pagina oficiala. 

Contact: 

Str. Mărășești, 22A

Suceava

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *