Modele in dezbinare

societate

Ne uitam cu jind la tarile nordice civilizate si uitam sa ne gandim ca uneori perfectiunea are niste costuri. Costul unui trai perfect este aparitia unui element care sa disturbe societatea aranjata pe care o pastoresti.

Este inevitabil sa traiesti intr-o lume fara rau. Binele si raul sunt definitii pe care noi le intelegem asa cum le invatam de la cei care au fost inaintea noastra. Animalele nu percep binele si raul, ele percep doar evolutia indiferent de consecintele actiiunilor lor. Fiecare isi duce crucea cu care a pornit in viata mai departe.

Norvegia si carnagiu produs de un singur om nu poate fi o intamplare. Omul respectiv a fost pregatit pentru un atac cu tinta. Zvonurile cum ca ar fi scris ca era fan Noua Dreapta, PRM si Vlad Tepes ma indreapta cu gandul la o productie a unor servicii secrete. Reteta e simpla:

1. Se alege tinta. O tara nationalista care nu vrea sa renunte la traditii care desi din exterior pare o tara distrusa ascunde rezerve de inteligenta si curatenie necunatificabile inca.

2. Se aleg tapii ispasitori din istoria lor. Aici au cam dat-o in bara, sa pui in aceeasi oala PRM-ul, ND si pe Vlad Tepes arata cat de prost ti-ai facut tema.

3. Alegi un dement care sa se bucure de propria disparitie de pe fata pamantului intr-un mod artistic.

Si la final te intrebi daca mai merita sa-ti alegi modele sau doar sa-ti stabilesti un set de reguli dupa care sa te ghidezi fara a deveni dependent de un individ dintr-o societate?!

Comments

comments

One thought on “Modele in dezbinare”

  1. NU cred in teorii conspirationiste, cred mult mai mult in randomness si hazard, DAR daca acelui psihopat terorist criminal i s-a pus efectiv arma in mana, sau a fost cultivat/intaratat de catre vreo organizatie anume…ceea ce, repet, este foarte foarte putin probabil, mai ales ca eu NU il vad pe acel om foarte usor influentabil DECAT de catre cineva extraordinar de EXPERT la asa ceva, la nivel de < de 0, 00005 % sansa, atunci imi pare rau ca trebuie sa o zic, (deoarece mie NU imi place, si NU consider ca este etic sa incurajez paranoia sau teoriile conspirationiste pe Internet, care este si asa un mediu care poate conduce la perspective paranoide mai usor decat alte medii de comunicare), dar atunci mainile V. Putin nu sunt curate. Este singura varianta cat de cat TEORETIC, repet, doar TEORETIC la nivel analitic SPECULATIV, NU la nivel determinativ cuantifiabil stiintific, posibila (desi, REPET, FOARTE PUTIN PROBABILA, in mod neglijabil, infim de putin probabila din punct de vedere statistic, la nivel care sub nici o forma NU trece de bariera de reasonable doubt.) Stiu ca probabil o sa REGRET ca am scris asta in public, am deliberat daca este etic sa o scriu destul de mult, mai mult de 4 minute, care este un timp URIAS, FARA PRECEDENT de cand scriu eu pe Internet, de deliberare etica. Chiar m-am gandit si m-am razgandit de cateva ori inainte sa o scriu, insa per total am considerat in final ca este etic sa o scriu, din mai multe motive, care tin numai de mine personal si de pozitia mea curenta.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *