Nastase liber!

Avem Prim-Ministru nou, ne-am pisat pe „Punctul 8 de la Timisoara” pentru a nu stiu cata oara. Maestrul de ceremonii Ion Iliescu cred ca se poate retrage in liniste dupa colonul dumnealui, tara e tot in ’89.

E „simpatic” baiatu’ asta nou de-l pusera prim-ministru, dar a fost ales de un parlament cam gol. Nu prea are legitimitate in ochii „alergatorului”. Daca era Baietas si avea cojones nu juca in piesa asta de prost gust. Banuiesc ca zarurile oricum au fost aruncate si a fost doar o obligatie de serviciu (secret strain) sa preia acest post.

Ma ingrijoreaza situatia politica din tara mea pentru ca de ea depinde economia in care ma misc. Contrar asteptarilor precum ca intr-o democratie politica nu are repercursiuni asupra economicului, in democratia damboviteana lucrurile nu stau ca-ntr-un manual de democratie.

Am ascultat ieri discursul dlui Mihai Razvan Ungureanu si am intrezarit aceeasi limba moarta de lemn ca a domnului Ion Iliescu. Nu are smardoiala de discurs a lui Traian Basescu semn ca se vede lipsa experientei din lupte corp la corp. e usor sa te lupti cand tu esti nevazut si inamicul e lovit de o masca, e mai greu sa termini meciuri de box in picioare cand adversarul te priveste in ochi.

De ieri singura scapare a noului prim-ministru a fost discursul „european” al dlui Victor Ponta de „Bun venit”. Un discurs bun si echilibrat daca dl. Victor Ponta era un independent in piata politica. Norocul lui Mihai a fost Victor. El a salvat rusinea unui discurs rigid care a semanat mai mult cu un raport de serviciu militar.

E o nedumerire de ce alege Victor Ponta sa legitimeze un Guvern care nu exista?! Sa fie oare vorba de o „tradare” in schimbul libertatii mentorului de la Cornu’??? Corb la corb nu-si scoate ochii si nici securist la securist nu-si doreste puscaria.

Free Adrian!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *