Nathalie Lussier: Implementeaza comentarii de facebook pe un WordPress blog! [2013]

Sursa: http://nathalielussier.com/

Facebook este una dintre cele mai populare retele sociale si are o platforma puternica de dezvoltatori. Acest lucru inseamna ca exista o gramada de optiuni pentru a adauga comentarii de facebook la un wordpress blog. In acest articol vom arata cum sa implementati comentariile facebook intr-un blog wordpress in 3 pasi simpli.

Ce este un comentariu de Facebook?

Un comentariu de Facebook este o formă de comunicare prin care utilizatorii pot lăsa un mesaj scurt despre un anumit subiect, în general legat de conţinutul unei pagini web. Aceste mesaje sunt afişate public pentru oricine vizitează acea pagină web, astfel încât alţi utilizatori să le poată vedea şi răspunde.

Cum functioneaza un comentariu de Facebook?

Comentariile de Facebook sunt o modalitate excelenta pentru a creste interactiunea si participarea comunitatii tale online. Ele iti permit sa te conectezi cu cititorii tai intr-un mod mai personal si le ofera oportunitatea de a reactiona la postarile tale in timp real.

Pentru a implementa comentariile de Facebook, trebuie intai sa te asiguri ca ai un cont de Facebook. Daca nu ai unul, poti crea unul foarte usor. Un alt pas important este sa instalezi pluginul WordPress Facebook Comments. Acest plugin face legatura dintre site-ul tau WordPress si comentariile de pe Facebook, astfel incat toate reactiile utilizatorilor tai sa fie afisate intr-un singur loc.

Dupa ce instalezi pluginul, vei fi ghidat prin procesul de setare. In general, tot ce trebuie sa faci este sa introduci ID-ul tau de Facebook pentru a permite pluginului sa se conecteze la compturile tau. Apoi, poti activa opțional optiuni precum moderarea comment-urilor inainte ca ac

Ce avantaje exista pentru a adauga un comentariu de Facebook la un blog WordPress?

Un avantaj foarte important pentru a adăuga comentarii de Facebook la un blog WordPress este că acestea pot fi sincronizate. Asta înseamnă că, orice persoană care are un cont de Facebook și care accesează site-ul dumneavoastră va putea să lase un comentariu fără a fi nevoie să se înregistreze sau să se conecteze la un alt serviciu. Tot ce trebuie să facă este s-o facă prin intermediul profilului lor de Facebook.

Odată ce ai adaugat comentariile de Facebook la blogul tau WordPress, acestea vor aparea automat pe pagina ta de Facebook, ceea ce inseamna ca vei castiga mai multi followeri. In plus, daca o persoana lasa un comentariu pe pagina ta de Facebook, acesta va fi afisat si pe blogul tau WordPress, deci poti interactiona mai usor cu cititorii tai.

Cum se face ca un comentariu de Facebook sa apara pe un blog WordPress?

Cand ai un blog WordPress, iti doresti probabil sa-ti maximizezi numarul de vizitatori si, prin urmare, si posibilitatea de a interactiona cu ei. stimularea interactiunii se poate realiza in mai multe moduri, unul dintre acestea fiind implementarea comentariilor de Facebook. Aceasta optiune permite cititorilor sa posteze direct comentarii despre articolul tau pe pagina ta de Facebook. In acest fel, potrivit unei recente cercetari a lui Hubspot, esti mai predispus la interactiunea cu vizitatorii tai si iti cresti sansele ca postarile tale sa fie distribuite.

Pentru a face acest lucru, trebuie sa instalezi plugin-ul Facebook Comments for WordPress. Odata ce il instalezi si activezi, vezi o noua optiune in meniu „Settings” -„Facebook Comments”. Apasa pe ea pentru a configura setarile pentru plugin. Iti vor aparea doua sectiuni: „General Settings” si „Moderation Settings”.

Concluzie

Când creați un blog WordPress, știți că este important să aveți comentarii de la cititorii dumneavoastră. Facebook este o rețea socială puternică și populară, așa că ar fi ideal să vedeți cum puteți implementa comentariile lor direct în blogul dumneavoastră. Există mai multe modalità prin care puteţi face asta:

1. Puteţi adăuga o secţiune de comentariu Facebook la finalul articolelor din blogul dumneavoastră. Acest lucru este uşor de realizat prin intermediul plugin-urilor disponibile pentru WordPress. Unplugged social comments este un astfel de plugin.

2. O altă modalitate de a face acest lucru este să adaugati o secţiune de comentariu Facebook intr-un post individual. Pentru a face acest lucru, accesaţi Editorul de teme din administrarea blogului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *