Nationalist sau patriot?!?

miscarea legionara
miscarea legionara

Noi europenii suntem nationalisti, noi ne aparam pamantul si natia. Poporul American este un popor patriot, el isi apara patria.

Multi il trateaza ca pe un sentiment artificial, autocreat de o structura media bine pusa la punct si cu tratatele de manipularea si persuasiune invatate. Dincolo de ipotezele ecuatiei eu prefer sa vad rezultatul: „O natie a dracu de mandra de ea!”

Libertatea este un drept pentru care merita sa lupti. Libertatea lor poate este una ingradita de puteri oculte cum sustin unii, libertatea lor poate e temnita inchisa de sionismul mondial, dar este libertatea lor si sunt mandrii de ea.

O statuie care pazeste libertatea, un continent plin de mistere si de povesti contrafacute din aceeasi mandrie patriotica. Un nationalist idealist traieste in trecut cu povestile natiei lui, un patriot se misca mai departe(Move On!) si lupta pentru unitatea patriei.

Avem de invatat de la acesti „yankees”, avem de invatat cum sa pretuim viitorul fara a mai trai in trecut.

Comments

comments

2 thoughts on “Nationalist sau patriot?!?”

  1. Pentru a-ti intari parerea am sa-ti dau un exemplu graitor.O ruda era la New York in ziua groaznicelor atentate 9/11.La cateva ore deja , in Manhattan( ca acolo au prins-o evenimentele) erau steaguri ale SUA peste tot: la geamurile masinilor, la geamuri, in mainile oamenilor , la magazine, peste tot, de la steaguri mari la cele mici, fiecare ce a avut.Aceasta ruda era insotita de doi baieti, frati din statul Tennessee.La cateva ore au zis:” sunt victime multe, trebuie sa mergem sa donam sange”.Nu au zis asta ca urmare a unui apel , ci din proprie initiativa, asa erau invatati, e ceva in ei…Ruda mea a mers cu ei pana la respectivul loc.Acolo, o noua surpriza: era extrem de multa lume venita sa doneze sange pentru semenii lor aflati in nevoie, era practic o coada enorma la care au stat ordonat ore…
    Ce mai putem zice?Alta lume…

    1. Clar alta lume! Pacat ca n-am invatat de ei responsabilitatea de a trai intr-un spatiu si ne-am limitat sa luam tot ce e mai rau! Cum am preluat si din orient toate mizeriile fara a ne apleca asupra filosofiei orientale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *