Nationalistul mut si globalistul surd

Un nationalist mut vorbeste spre trecut in timp ce globalistul surd isi aude viitorul ce i se asterne la picioare.

E frumos sa gandesti in spiritul unei natiuni cand privesti spre istoria poporului tau, dar cand vezi ca si ceilalti au tot doua maini, doua picioare, ochi, dinti si creier parca nu-ti mai place sa traiesti doar in ordinea ta sociala. Zbori de colo, colo. Asimilezi fapte din cultura altora si deja nu mai esti cel ce credeai si visai ca vei muri. Dincolo de a trai in trecut te asteapta un viitor care nu te iarta. Fiecare carte adunata in biblioteca mintii iti va deschide o alta poarta spre cunoastere. Dincolo de nimicul din care te-ai nascut si in care te-ai instruit esti un animal social cu instict de atac. Cand ai mai mult vrei si mai mult, e in natura ta evoluezi.

Caramida cu caramida iti dai jos zidul in care te-ai inchis si privesti dincolo de zare. Se naste un cuceritor, se naste un om mort pentru ca a avut vanitatea sa creada intr-un vis. Asa apar si mor conducatorii. Ai trecut linia destinului dincolo de suportabilitatea poverii si ti-ai semnat actul deces.

Nationalistul mut s-a intors spre trecut traind fericit pana cand moartea il va dobora iar globalistul surd isi asculta povestea tesuta pentru viitor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *