Nebunia cantaretilor de muzica usoara si artisti pop

Erau anii 90 cand eram efectiv innebunit dupa cantareti de muzica usoara si artisti pop. Imi facusem caiete cu topurile europene si cand se zvonea ca ar veni unul din cei la moda imi faceam planul de economisire a putinilor banuti pe care ii primeam de la parinti. Mi se parea o blasfemie cand ii auzeam pe unii din colegi ca faceau comparatii preturi artisti pop si din cand in cand spuneau NU MERITA. In opinia mea nu existau preturi artisti, ci existau doar ARTISTII si placerea mea de a-i vedea. A fost un moment de cotitura, cand unul din preferatii mei au facut o schimbare de macaz si l-am trecut la categoria artisti cover. Am fost tare dezamagit.

Piata concertelor devenise mult mai bogata in nume sonore asa ca in biroul meu mai aparuse un caiet in care notam datele concertelor la care doream sa merg. Nu aveam atunci unelte complexe precum booking artisti muzica usoara, care face ca toate detaliile mersului la un concert in alta localitate sau alta tara sa fie floare la ureche.

Intre timp imi gasisem si „surse de finantare” sub forma unor joburi sezoniere. Asa ca acum preturi artisti era printre ultimele mele griji. Si vazand cat e de grea munca, chiar si sezoniera sau part-time, am inceput sa inteleg si ideea de artisti cover. Am inteles ca pentru a crea un diamant, ai nevoie de mici concesii si multa munca de finisare. Ei bine acei cantareti de muzica usoara asta faceau cnad catau cover-uri: INCERCAU, INCERCAU, INCERCAU. Si unii dintre ei aveau si succes. Asa ca treaba aia cu preturi artisti pop am uitat-o si am incercat sa descopar farmecul si talentul fiecaruia in parte. Si cu aceasta ocazie am avut sansa sa descopar ca daca vei cauta atent, vei gasi universuri minunate in toti acei artisti pop.

Si mai este ceva. Excursia asta prin muzica, in trecerea de la adolescenta la tinerete, mi-au oferit o baza foarte interesanta pentru adultul matur care urma sa devin. Toate acele experiente cu agendele, toata acea adrenalina inaintea fiecarui concert si toate acele endorfine eliberate dupa fiecare „concert eveniment” vazut m-au facut mai echilibrat si mai rabdator. Asa ca tuturor acelor artisti trebuie sa le multumesc sincer pentru acest CADOU MIRIFIC!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *