Nevoia de a gandi pozitiv

Adult anger angry

Intr-o lume in care raul a devenit o obisnuinta aproape ca nevoia de a gandi pozitiv devine o obligatie. Parca pe zi ce trece cautam tot mai des sa ne certam cu lumea din jur si nu incercam sa o intelegem si sa o acceptam pentru a o disciplina.

Odata ce tu incepi sa emiti pareri pozitive si cei din jur incep sa-si schimbe atitudinea. In momentul in care acest mod de viata iti intra in rutina, o posibila revenire la cel negativist ce ai fost iti va afecta cu mult mai mult existenta ta de zi cu zi. Odata ce ai inteles raul facut devine unul constient si iti poate aduce multe greutati.

Omul se naste rau pentru a deveni bun. Asa spuneam eu acum ceva multa vreme si inca mai consider acest aspect. Cand esti mic pare ca raul este primul lucru pe care il ai in sange si ca doar prin educatie il poti invinge. De aceea cei 7 ani reprezinta baza de la care pleci in viata.

Ulterior am rasfoit niste carti legate de reiki si inteleg ca pana la urma te nasti rau pentru a deveni bun. Te nasti cu oarece probleme negative asupra vietii pe care in timp trebuie sa incepi sa le constientizezi si apoi sa le rezolvi. De abia dupa ce bagajul initial este rezolvat te poti gandi la evolutie.

Pana atunci lupta se duce pe taramul celor care zac in tine…

#pepozitiv

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *