Nevoia unui pattern!

future viitor
future viitor

Stiu ca in romana „pattern” se scrie trasatura insa este cuvantul cel mai potrivit care sa exprime ce vreau sa spun.

Societatea actuala preia forme de agresiune asupra factorilor simpli tranformandu-i in variabila aleatoare in care fiecare isi poate da cu parerea si preschimba cifrele de carte tehnica.

Fiecare individ se complace in propria dreptate oferind raspunsuri alternative corecte in mintea lui, dar incorecte in raport cu sablonul social. Anarhia astfel desfasurata permite marirea intervalului de erori si implicit mareste costurile unei actiuni.

O societate nereglementata ofera brese in sistem care nu pot functiona la nesfarsit, practic sistemul se automutileaza prin refuzul de a se alinia la un program presatabilit prin cercetare si vot democratic asupra legimitatii actiunii in sine.

Pierdem contacul cu lumea reala traind in adevaruri paralele care descriu perfect in mintea fiecaruia o certitudine egala. Daca fiecare are dreptate in ecuatia sumei valorile emise pentru societate se anuleaza reciporc astfel suma devenind 0. Practic adunarea nu ofera un plus profit pentru viitor, devine nula ca forma si motiv de implicare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *