E nevoie de noi toti!

Parlamentul Romaniei si politica

Pentru a trai in democratie e nevoie de noi toti. Fiecare om este un mecanism mic intr-un mecanism mult mai mare. Nu poti sa ajungi sa te dezvolti daca fiecare mecanism in parte nu se dezvolta. Fiecar rotita din ansamblu pune in miscare celelalte rotite si astfel lucruri merg mai departe.

Ca ne place ca nu ne place pentru a ne putea face treaba avem nevoie de resurse financiare. Trebuie sa intelegem actiunea unui om de a-si aduna niste banuti pentru efortul depus. Mai teama imi este de omul care ascunde faptul ca intr-o forma sau alta castiga niste bani din activismul lui, in comparatie cu omul care pur si simplu cere finantare de cate ori poate.

Vrem sa traim ca afara?! Trebuie sa invatam sa traim ca afara si sa facem distinctie intre a cersi atentie si bani si pur si simplu a aduce aminte oamenilor ca este posibil sa susti munca celui care-ti vorbeste prin donatie.

Asadar pentru a merge mai departe pe un drum democratic trebuie sa invatam sa ne specializam pe un domeniu sau mai multe, dar sa ramanem conectati si la celelalte domenii.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *