Nici o tara! Romania, 1 decembrie 1918

Romania 1 decembrie

Vine 1 decembrie si eu m-am transformat dintr-un nationalist feroce intr-un inversunat luptator impotriva a ceea ce este romanismul. Nu mai exista nimic pur in el si este folosit doar ca acoperire pentru tot felul de ganduri si orgolii meschine.

O populatie imbatranita si crescuta in „confortul Stalinist” a uitat sa mai lupte cu EI. Nu trebuie sa lupte cu sistemul, sistemul sunt ei. Ei au creat sistemul, ei trebuie sa-l omoare.

Ma dor kilometri de discutii si scrieri despre Romania mea frumoasa si draga, ma dor discutiile in contradictoriu aparand ceea ce parea a fi plasa mea de siguranta, tara mea. Din ce e compusa tara mea?!? Din nimic. Tara mea nu mai exista pentru nu a mai ramas nimeni pentru care sa lupti in tara mea.

Am ascultat o poveste interesanta a unui calugar ajuns in desertul teleormanului, slujind la o manastire intr-un vechi aeroport:” Dumnezeu a avut puterea sa-l sacrifice pe Fiul Lui…trebuie sa avem puterea sa sacrificam aproapele”

Am vazut oare in ultimii 30 de ani asa ceva la mine in familie sau in apropiere??! N-am vazut. Tot ce am vazut au fost oameni singuri disperati sa sugrume orice forma de viata pentru a putea sa se hraneasca vopultos din trupuri sfartecate de vieti infecte.

Asta suntem niste animale care nu putem sa ne traim batranetile linsitite, TREBUIE sa futem sistemul celor care vin. Asta am invatat de la ai nostrii, asta transmitem mai departe. Unde e poporul darz, brav si ostean neinfricat in fata dusmanilor??! Unde sunt mamele care isi lasau copiii sa lupte pentru tara si neam, rugandu-se la Dumnezeu pentru sanatatea lor??!

Ahhh da stiu sunt la telenovela, urmaresc telenovela postind si neintelegand ca simpla abtinere de la mancare nu le face sfinte. E doar exercitiu de dieta. O forma de a slabi si a te pacali ca esti mai bun ca cel de langa tine care se infrupta din hulpave bucati de carne.

Mi-e sila, mi-as dori sa mancati carne si sa intelegeti esenta vietii si de e nevoie in viata voastra ca sa va intelegeti varsta.

E greu!!! Cine nu si-a trait copilaria si a sarit adolescenta mutilat de conceptia idioata a unui parinte infect nu va putea sa-si traiasca batrenetea decat mutilat de propriul Eu adolescent mort si purtat in pantecul mintii ani la randul.

Si mereu si mereu ultimele imaginii se vor derula la nesfarsit in capul tau pentru a strange venin sa improsti peste tot fara sa intelegi ca timpul iti spune sa taci si sa te impaci cu tine si cu El.

Adio tara mea din vis. Iti promit ca voi trai in tine dar nu voi mai simti nimic pentru mine. Ai murit odata cu poporul meu.

Daca poporul se va trezi si va intelege e bine pentur el, tu vei ramane vesnic moarta pentru mine. Nu pot cara doua trupuri la pret de unul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *