Nici un titlu

Un articol scris care nu are un titlu este ca o nunta fara lautari. Si totusi iata ca articolul care tocmai se scrie nu are un titlu. E fix ca o nunta fara lautari.

Lautarul si-a indoit lauta si a fugit in Vest sa-si faca un viitor in timp ce noi am ramas sa ne depanam viata pe mai departe. O viata ciclica ce se intoarce mereu si mereu la intrebarea daca nu-i mai ieftin sa impusti cai in loc sa incerci sa-i salvezi.

Odata am salvat un cal pentru a putea sa vad cu ochii mei cum sterpeleste miseleste din buzunarele celor care-i ofera ajutor. Nu accepta ajutorul din mandria imbecila pe care a invatat-o intr-un anturaj dubios, dar prefara sa fure. Prefera sa ma fure in timp ce imi tine discursul faptului ca este prietenul meu.

Suport multe, dar primavara asta se pare ca stomacul mi-a dat de inteles ca s-a saturat. Nervii mei de la stomac si-au gasit timp sa se dea peste cap si ma scoata din sarite. Ma intai un rinichi a batut intr-o teava surda. apoi stomacul a venit sa-i tina isonul.

Cred si stiu ca merit. Am pierdut calea si am primit recompensa. Sau in loc de recompensa putem spune ca a fost doar un avertisment. Oare inteleg lectia sau merg in continuare din greseala in greseala!? Nu mai inteleg nimic. Odata ce am descoperit ce este bine de ce ma intorc mereu sa fac ce este rau?! Natura umana a mea imi da rateuri.

Stiu ca o lectie se invata in timp, dar nu ma satur sa esuez in timp ce incerc sa omor timpul pentru a castiga mai rapid o batalie. Pe vremuri in povestile bursei cei ca mine erau catalogati pierzatori anonimi. SIngura lectie pe care o invat pe repede inainte este ca pot sa pierd tot mai mult daca incerc sa castig mai mult. Ce e hilar e ca orbit de putere si castig vad poztivi acolo unde semnul minus arata clar pierdere.

Si caii se impusca. Se impusca, dar ai talentul sa pui mana pe arma si sa tragi?! Si nu vorbesc de tras-ul fizic, ma intereseaza daca crezi ca ai pregatirea sa tragi. Maturitatea sa intelegi gestul si urmarile glonutului fugit de pe teava asupra pishicului tau.

Si daca nu tragi?! Glontul se pastreaza in teava pustii sau se infiinteaza impotriva vointei tale si se insinueaza intr-o rana in propriul tau corp!?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *