Nou! Acum găsești produse Cris-Tim pe AlimenteAcasa.ro! Află aici ce mezeluri sunt disponibile

Produse CrisTim - alimenteacasa

Mezelurile sunt probabil unul dintre cele mai populare produse de pe piața alimentară românească. De aceea, ei găsi acum produse Cris-Tim pe AlimenteAcasa.ro, cămara ta online!

Mai este un secret că poporul român iubește un sandwich gustos și sățios cu mezeluri precum salam, șuncă sau parizer? Cu siguranță nu, iar de aceea, cei de la Cris-Tim s-au putut dezvolta astfel încât să se extindă și în domeniul lactatelor: iată, așa, vei găsi mai multe produse Cris-Tim pe Alimente Acasă.ro. Totuși, care ar fi acestea mai exact? Haide să le luăm pe rând:

Mezelurile, produsele îndrăgite de la Cris-Tim

Cu toții știm acea reclamă drăguță de pe vremuri, din 2002, cu fetița care nu poate pronunța cuvintele “salam săsesc”, de la compania Cris-Tim. Până și în ziua de azi este posibil să-ți stârnească un zâmbet această amintire. Totuși, preferințele românilor s-au schimbat de atunci, iar acum aceste produse (pe care le poți găsi și în magazinul online AlimenteAcasa.ro) sunt la mare căutare:

  • Șunca Praga
  • Salamul chorizo
  • Salam napoli
  • Șunca din piept de pui

Așadar, deși am rămas pasionați de mezeluri, gusturile au suferit schimbări, mai ales datorită celor care au emigrat înspre țările vestice precum Spania și Italia, și au adus înapoi acasă gusturi noi, inedite, care au fost adoptate de către producătorii autohtoni.

Lactatele, o nouă opțiune de la Cris-Tim

Datorită succesului acestui brand, cei de la AlimenteAcasa.ro au decis să adauge în catalogul disponibil online și produse mai noi de la Cris-Tim, cum ar fi:

  • Mozzarella
  • Iaurt
  • Smântână
  • Cașcaval

Este clar că aceste produse sunt printre cele mai populare, datorită versatilității lor în bucătărie și gustului unic pe care îl au. Pot fi incluse în preparate precum pizza sau pot fi consumate ca atare, pregătite în platouri charcuterie, împreună cu mezelurile de mai sus! Platourile charcuterie sunt o modalitate modernă de a aranja împreună mezeluri, brânzeturi și fructe sau biscuiți, perfecte pentru un eveniment. Este o metodă inedită de a-ți uimi oaspeții!

Cămara casei tale, AlimenteAcasa.ro – ce mai poți găsi?

Pe lângă produse de la Cris-Tim, vei putea găsi produse ideale pentru industria HoReCa, dar și pentru uz casnic, precum ai găsi la supermarket. Așadar, toate categoriile standard ale oricărui magazin online se vor regăsi și la AlimenteAcasa.ro – produse de băcănie, panificație, lactate ș.a.m.d.

Chiar și așa, nu la toate magazinele online vei putea găsi produse congelate precum la AlimenteAcasa.ro, iar dacă ți se face poftă de înghețată, de exemplu, te vei putea delecta cu una proaspătă, pe care o poți alege din gama diversă de sortimente disponibile! De asemenea, vei putea găsi și băuturi alcoolice cu care să te relaxezi, cum ar fi un vin alb, un prosecco sau un vin spumant.

Cert este că în acest magazin online vei putea să-ți refaci stocurile din cămara ta. Livrările se fac oriunde în țară prin diferite modalități – ce spui, cum stai cu rezervele tale de mezeluri? Dar cu lactatele? Comandă acum orice ai avea nevoie, mai ușor ca-ntotdeauna!

Contact

contact@alimenteacasa.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *