Noul IVECO Eurocargo: inovațiile propuse în materie de confort! [2021]

eurocargo

Autoutilitarele produse de Iveco și-au câștigat un loc aparte în rândul celor mai perfomante vehicule de transport marfă sau pasageri. Noile modele IVECO Eurocargo se remarcă prin fiabilitate, rezistență și mai ales un confort deosebit pentru șoferi.

Gama de vehicule de transport de la Iveco este prezentă în oferta Auto Schunn – partener autorizat Iveco, la reprezentanța Iveco din Sibiu.

Inovatiile noului model Iveco Eurocargo

​Moderne și comode, noile modele Eurocargo comercializate de IVECO România sunt dotate cu inovații de top în materie de confort. Ergonomia și studierea modului în care se poate îmbunătăți confortul la volan au dus la noi tehnologii și dotări pentru Iveco Eurocargo. Interiorul mașinii este un exemplu de optimizare la maximum a spațiului.

Volanul este prevăzut cu butoane care comandă dintr-o apăsare radioul și te conectează cu telefonul mobil. Nu mai trebuie să te întrerupi pentru a schimba muzica sau pentru a face un apel, e totul la îndemâna ta.

Fiecare nouă dotare este gândită ergonomic. Climatizarea, sistemul de iluminat, instalația de sonorizare, sunt poziționate pentru a fi la îndemâna șoferului.

Dotarile unui Iveco Eurocargo

Spațiul din interiorul noului Iveco Eurocargo este mai amplu, iar fiecare obiect este poziționat simplu și eficient.

Compartimentele de depozitat documente și obiecte sunt amplasate comod, iar hainele pot fi agățate pe cuierul fixat pe peretele din spatele cabinei.

Îți poți încărca telefonul mobil folosind priza cu puterea de 12 V iar opțiunile cuprind și diferite suporturi utile pentru sticle și pahare.

Un drum lung la volan, munca în calitate de șofer, sunt azi înconjurate de confort iar relaxarea la condus este o realitate.

Gândit pentru a face față provocărilor din lumea de afaceri, noul Eurocargo este conceput ca un birou mobil la îndemâna șoferului.

Spațiul din cabină are loc special pentru laptop, documente sau tabletă. Iluminarea pentru noapte sporește confortul iar prizele USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile îți fac viața mai ușoară.

Ești mereu conectat la noutăți, poți discuta cu partenerii de afaceri, iei pulsul știrilor – totul la volanul noului Iveco Eurocargo.

Siguranta in interior

Designul interior redă preocuparea pentru detalii. Camionetele Iveco au scaune cu tapițerie de cea mai bună calitate, dublu densă, pentru a rezista în timp la uzură.

Scaunul șoferului este dotat cu suspensie pneumatică iar spătarul permite reglajul pe înălțime.

Centura de siguranță face parte din dotările autovehiculului cu rol esențial în siguranța la volan. 

Sistemul de climatizare care cuprinde atât încălzire pentru vremea rece dar și ventilație pentru caniculă, demonstrează grija pentru asigurarea confortului.

Cabina autovehiculului Iveco Eurocargo este un exemplu de eficiență și acces rapid la toate dotările.

Mai mult, spațiul dimensionat cu pricepere permite părăsirea în caz de urgență a cabinei prin ambele părți.

Eurocargo Iveco – interior cabina

Concluziile

Indiferent de misiunile pe care le are de îndeplinit noul EuroCargo, acest vehicul îți asigură confortul la volan.

Fie că e vorba de trasee lungi sau opriri dese, poți șofa relaxat, folosind inovațiile de la bordul vehiculului.

Nu ezita să alături flotei tale cele mai noi modele de la Iveco. Vei profita de o stare de bine, de un spațiu gândit ergonomic, de o viziune modernă a unei afaceri mereu în mișcare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *