Oboseala psihica

Ce e mai rau si mai rau decat oboseala fizica? Oboseala psihica.

De cateva saptamani alerg ca un bezmetic sa rezolv cateva probleme si sa pun la punct niste detalii pentru viitor. De 2 saptamani am aflat ca ies dintr-un angajament si incerc sa-mi ideplinesc atributiunile cum se cuvine pana la finalul contractului. Astept sa intru intr-un nou angajament si alte proiecte. Basca a cazut din cer si o primavara ciudata.

books-express.ro
books-express.ro

Autoritatile statului teoretic ar trebui sa te sprijine si sa te respecte pentru ca tu cel de jos duci povara platii lui si el duce povara administrarii tale. Teoretic, ca practic tu pentru el esti doar un sclav de care el isi bate joc. Nu stiu cand am sa vad in tara asta autoritati care sa ma respecte pentru faptul ca am ales sa traiesc in teritoriu administrat de ei si care sa ma sprijine in a evolua alaturi de comunitate.

Angajamentele noi sunt instructive pentru ca primesti un set de reguli noi pe care trebuie sa le inveti. E bine ca din cand in cand sa-ti schimbi rutina zilnica pentru ca altfel pierzi dreptul de a schimba in defavoarea blazarii pe viata.

La Buna Primavara!

Sursa foto: book-express.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *