OLX: „Va dau eu 3 lei si vin personal si-l iau!”

Ceausescu
Ceausescu

OLX este raiul celor care cred că acest site este un târg dintre cele de la margine de București! Am cumparat și eu de pe OLX și niciodată nu am îndrăznit să negociez prețul.

Mi-a placut un obiect, am crezut în cumpărător, l-am cumparat. Mor de draci când primesc mesaje la produsele pe care le vând cu prețuri mult mai mici.

Îmi vine să intru prin monitor să ma duc pe firul de internet direct la ăla acasă și să-i dau un mare Capac! Mă fratele meu alb și eu vreau să vând da nu vreau să-l dau degeaba!

Personal, am avut parte de experiențe variate pe OLX. De la cumpărări reușite și plăcute până la negocieri încinse și propuneri care mai de care mai ingenioase. Un lucru este cert, OLX nu este doar un simplu site de vânzări, ci un loc în care arta negocierii își are propriul ei scenariu.

Unul dintre aspectele care pot crea conflicte este dorința cumpărătorilor de a obține produse la prețuri cât mai mici, chiar și atunci când vânzătorii au stabilit deja prețuri rezonabile.

Personal, am întâmpinat situații în care mesajele primite erau de-a dreptul incredibile, de la propuneri de prețuri derizorii până la afirmații amuzant cretine.

Deși aceste oferte pot părea hazlii la prima vedere, ele dezvăluie o realitate cu care mulți vânzători se confruntă: negocierile neașteptate și tentativa de a obține un preț mai mic chiar și pentru produsele care sunt deja la un preț avantajos.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *