OMul ca forma de manifestare

Omul ca forma de manifestare are aceleasi caracteristici bazate pe zona de unde provine, formatie profesionala sau deformatie sociala.

Am tot studiat oamenii in ultima vreme si incep de determin trasaturi definitorii pentru diverse forme de manifestare a unor grupuri venite dintr-o zona sau alta. Fiecare gest oferit publicului la fiecare secunda si fiecare pas dezvolta un tablou general in care sunt cuprinse persoanele dintr-o anumita zona.

Persoanele rupte din anumite zone si transmutate in capitala cea uniformizatoare de trasaturi, se desprind greu de obiceiuri si sensibilitati specifice zonei. Forma si modul de manifestare se descrie prin mimica si tipul de coabitare in mediul in care a aterizat. Atentie sub masca sensibilitatii si a rezistentei de a trece peste orice mojicie sunt persoane care au puterea de a se ridica si a lovi naprasnic.

Identificarea pe zone geografice e cea mai interesanta decriptare care merita aprofundata. Miscarile se repeta intr-un dans de formule matematice ceva de speriat. In ultima vreme am sesizat ca se fac mici diferentieri si-n cadrul comunitatilor facand parte din aceeasi regiune, dar care respecta formula recurenta aplicata la zonal. Micile particularitati fac jocul mai interesant in decriptarea informatiei oferite de receptor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *