Omul cat traieste invata! Si bine face. Ulei de ricin in 2016!

ulei de ricin

In ultima vreme lumea a scapat de obsesia de a manca orice si a inceput sa se orienteze spre produse bio. Uneori avem senzatia ca e vorba doar de o atitudine la moda, dar in realitate este vorba de a avea o viata sanatoasa. Mai nou in zona de tratare a parului si pielii se foloseste uleiul de ricin. Am dat cautare pe google „beneficii ulei de ricin” pentru ca in bagajul meu de cunostinte ricinul era des intalnit in filmele politiste doar la „adormire”.

Se pare ca tot cautand dupa formula „ulei de ricin pret” am ajuns sa descopar ca in functie de modul de procesare, pretul difera considerabil. In functie de nevoile pe care le ai trebuie sa alegi un ulei de ricin cu proprietati de rezolvare a problemei in cauza. Niciodata sa nu mergi sa-ti cumperi pentru a rezolva mai multe probleme deodata.

Cand dai cautare pe internet dupa acest ulei vei vedea ca printre cele mai cautate sunt „ulei de ricin pret”, ulei de ricin beneficii” sau „ulei de ricin proprietati”. „Deci nu sunt singurul care s-a interesat!”

Am povestit unei tipe care este doctorita despre uleiul asta si ea a ras de mine. „Eu folosesc ulei de ricin pentru par de foarte mult timp! Bine ca ai redescoperit tu apa calda.

Tu crezi ca aia pe vremuri se uitau la filme politiste ca sa afle de ricin sau il foloseau in mod frecvent pentru tratamente?!”.
Mi-a picat fata, de eram ca la Teleeurobingo pe vremuri cu Horia Brenciu cand ma bloca si trebuia sa mut mascota in dreapta pentru a ma debloca. Ea insa continua intr-un soi de monolog dement, „…auzi tu la el sa caute pe internet despre ulei de ricin beneficii si proprietati, barbatii din ziua de azi!”

La finalul discutiei noastre, dupa niste zambete si impunsaturi legate de subiect, mi-a povestit ca acest ulei este folosit si ca un remediu popular in constipatiile comune sau daca ai nevoie de o detoxifiere.

Dar acest lucru se face doar la sfatul unui specialist care te ba instrui cum sa masezi toata pielea din regiunea abdominala, plus zona ficatului.

Dupa masajul acesta se va acoperi zona unsa cu un prosop si peste acesta se va pozitiona o sticla cu apa calda pentru a accelera penetrarea uleiului in organele abodminale.

Ce ti-e si cu Medicina asta. Gata pentru sufletul meu nu ma mai uit la filme politiste, ma uit la filme cu doctori!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *