Opriti desfiintarea Spitalului ORL Panduri!

Instititul ORL Prof. Dr. Dorin Hociota - Spitalul Panduri
Instititul ORL Prof. Dr. Dorin Hociota – Spitalul Panduri

Ministerul Sanatatii vrea sa desfiinteze Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională O.R.L. „Prof. Dr.D.Hociotă ” si sa-l transforme intr-o sectie a spitalului Municipal. Vezi textul comunicatului de presa: http://www.ms.ro/?pag=62&id=8761&…

Spitalul ORL Panduri este mai mult decat un spital. Este singurul Institut National specializat in ORL care deserveste intreaga tara. Este unul din cele mai bune spitale din Bucuresti, au tot felul de aparate performante de investigatii si medici scoliti afara. Practic, daca ai o problema ORL, nu mai exista nici un alt spital mai bun in Romania.

Este in acelasi timp si singurul spital de urgenta ORL pentru Bucuresti si pentru judetele invecinate. Spitalul are peste 300 de paturi, trateaza peste 10 000 de pacienti anual si nu are nici un fel de datorii.

Nu este suficient ca ne pleaca doctorii cei mai buni in strainatate, sub masca reformei sanitare, Minsterul Sanatatii incearca sa ne mai dea inca o lovitura!

Daca sanatatatea voastra sau a copiilor vostri e importanta pentru voi, pierdeti un minut si trimiteti un mail catre propuneri@ms.ro prin care exprimati-va dezacordul cu aceasta intentie!

Intra si pe petitii online si semneaza aceasta petitie. .

Sursa: Cauza de pe facebook

Comments

comments

2 thoughts on “Opriti desfiintarea Spitalului ORL Panduri!”

  1. stai liniştit că pune o biserică lângă el cu siguranţă, dacă nu e deja.

    nu te putem vindica, poate dumnezeu. poate

    am fost zilele trecute la un ORL, sălile sunt jalnice, aparatură, etc; dar icoane şi turla bisericii de lângă strălucesc. adiţional pacienţii internaţi au program la biserică.

    mda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *