Orasul cel nou, New Town

Locuiesc in Bucuresti de cand ma stiu. Si ma stiu de 25 de ani, pentru ca primi 5-6 ani au fost „de creatie”.

Un oras nebun in care casele vechi s-au luptat cu blocurile comuniste pentru suprematie. An de an valuri, valuri de oameni isi cauta norocul in Micul Paris. Fie ca e vorba de studenti, fie ca e vorba de oameni deja intrati in campul muncii, cu totii ajung intr-un final sa se numeasca bucuresteni.

Lupta arhitecturala a nascut cartiere de case si blocuri care supravietuiesc impreuna. Nevoia de spatiu a castigat in fata esteticului si a nascut cartiere noi rezidentiale ( New Town ). Cartiere noi care au ca scop sa le pensioneze pe cele vechi. Cum ar zice francezu’:”NOTHING LAST FOREVER!”

Asadar nici cartierele „confortului Stalinist” nu vor rezista la nefarsit. Garbovite de barmasinitul romanului se vor indrepta spre pamant, cand nici un suflet nu va mai vietui in ele. Si cand vorbim de suflet, vorbim de suflet si nu de om-carcasa.

Si ce cartier ar fi mai potrivit sa-ti faci un culcus daca nu Dristor-Baba Novac??! Aproape de centru, langa o celebra shaormerie si cu un parc in apropiere! Metrou aproape, un Mall in zona si multe alte tentatii „la botul calului”, pentru un om care se regaseste in plin proces de urbanizare.

Am gasit de curand in zona un complex nou: New Town ( click aici ). E un complex care imbina viata de familie cu viata orasului. Pentru familisti aici gasiti locuri de joaca si gradinita. In plus ofera acces foarte usor la reteaua de transport in comun, avand in vedere ca se afla la 100 m de statia de metrou Dristor. Ce mai e cartierul rezidential in care ar trebui sa te muti! 

Si de ce sa refuzi o asemenea OFERTA!?

Apartament cu 5 camere in zona rezidential, intr-un cartier nou ce se intinde pe 2 hectare.
Noutatea ofertei este ca apartamentele sunt mobilate si utilate astfel incat sa te bucuri de noua locuinta imediat.
In plus ai parte si de:

  • Terasa proprie unde sa-ti poti sorbi cafeaua/ceaiul;
  • Aer conditionat instalat;
  • Siguranta oferita de usa metalica;
  • Un spatiu generos de aproximativ 160 mp( in functie de ce tip de apartament iti alegi);

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *