Orbirea sufletului tau

Multi pasesc fara sa inteleaga pe un taram spiritual pentru care nu au pregatire si pasaport de Om. Sunt locuri acolo in interiorul constiintei pe care trebuie sa le eviti daca esti un „gambler” ce joaca in continuare chiar daca pierde.

Omul este cheia sufletului si sufletul este Omul in definitia lui completa. Corpul e doar un tranzit dintre doua stari, ON/OFF.

Cand ajungi sa traiesti in fantezia vietii tale, te pierzi pe traseul gresit. Varful pe care vrei sa-l atingi este un varf pe care numele tau nu va sta scris nicicand. Am avut sansa sa comunic de foarte multe ori cu oameni care urmau sa faca un pas catre orbirea sufletului lor. E gol. Il simti, vezi prin el si el nu mai vede prin nimic. E o liniste acolo pe care n-am reusit sa o inteleg. Am crezut ca sunt povesti, dar nu sunt. Cand iesi in orb si sufletul deja se pregateste pentru cursa optimistului speriat, doar o minune mai poate opri masacrul.

Orbirea sufletului tau este adevarul tau contra realitate. Am fost acolo si am vazut ce este. Nu este nimic. Esti doar tu si visul tau. Esti tu cel care viseaza si-si reconstruieste visul ca si cum ar fi realitatea lui. In scurt timp vei pierde sirul coerent al vietii tale si te vei muta cu catel si purcel in lumea ta din vis. Ai orbit atunci cand realitatea ta pesimisa a fost drogata si fortata sa se ascunda in cel mai adanc cosmar spiritual.Cosmarul il traiesti privindu-te pe tine cel fericit de acolo din temnita Eului tau speriat.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *