Parafrunzar – ce legătură are cu țurțurii și de ce acest accesoriu este practic și  necesar?

Îți propui să faci lucrurile ca la carte și astfel, primăvara, te ocupi de mentenanța acoperișului. Dacă sunt avarii create de zăpadă, e timpul pentru reparații, dar ar fi bine sa iei în calcul și anumite accesorii, cum este, spre exemplu, parafrunzarul.

De ce ai nevoie de un parafrunzar? Jgheaburile sunt frecvent predispuse la înfundări cu frunze. În continuare vei afla detalii despre acest tip de accesoriu și de unde îl poți achiziționa.

Iată de ce este important un parafrunzar

Parafrunzarul reprezintă un accesoriu utilizat ca parte integrantă în sistemul de drenaj al acoperișului, în scopul de a împiedica acumularea frunzelor, crengilor și a altor corpuri solide în jgheaburi și burlane. Cu precădere la sfârșitul verii și pe durata întregii toamne există riscul ca scurgerile pluviale să fie obturate de corpuri străine. Este evident, vremea devine din ce în ce mai capricioasă, acumulările de frunze și crengi nu ar trebui să ne ia prin surprindere. Există în permanență riscul ca frunzele să se adune în straturi și, astfel, streașina se înfundă.

De asemenea, în timpul iernii o cantitate mare de zăpadă de pe acoperiș se scurge, apa ce rezultă, în lipsa unui parafrunzar, se scurgere pe lângă. Iată cum se formează țurțurii imenși. Cum sistemul pluvial este obturat, cum țurțurii se formează pe lângă și devin un alt pericol de care orice proprietar trebuie să fie îngrijorat.

La Roof Home Design sunt disponibile două tipuri de parafrunzar

Parafrunzarul este de două tipuri – pentru jgheab și parafrunzar pentru gura de scurgere a burlanului. Aceste accesorii sunt ambele din PVC, rezistente la razele ultraviolete și sunt vopsite în masă. La o simplă verificare ne dăm seama că ambele au același scop, au un preț accesibil, dar suntem poate tentați să alegem varianta mai ieftină. Iată de ce să nu faci acest lucru!

Parafrunzarul universal este accesibil, însă dacă îți dorești un produs mai complex din punct de vedere al structurii și eficienței poți opta pentru cel pentru jgheab. Parafrunzarul universal se montează strict în locul unde există gaura de scurgere și împiedică, astfel, frunzele sa o obtureze. Spre deosebire de parafrunzarul pentru jgheab, cel universal necesită mentenanță cel puțin o dată, dacă nu de două ori pe an.

Fiind realizat din PVC 100%, parafrunzarul este maleabil și asigură un nivel normal de scurgere a apei prin sistemul pluvial. Adăugând acest accesoriu jgheaburilor vei putea preveni pătrunderea și depunerea straturilor de frunze și  crengi, fapt ce ar îngreuna, implicit, întreaga funcționarea a acestui sistem. Totodată, un plus al acestui tip de produs este faptul că poate fi montat pe orice dimensiune de jgheab, protejându-l complet. Acesta va fi poziționat în formă semicirculară pe suprafața jgheabului, nu în formă dreaptă. De asemenea, nu vei mai fi nevoit să realizezi mentenanța anuală pentru curățarea jgheabului. Acesta se montează pe toată suprafața jgheabului, chiar și deasupra găurilor de scurgere.

Pentru ambele tipuri de parafrunzar paleta de culori este standard, întrucât acest accesoriu nu este vizibil cu ochiul liber, deci culoarea nu este neapărat relevantă în acest caz.

Comandă acest accesoriu de la Roof Home Design – bonus, ai parte de consiliere

De la Roof Home Design poți alege astfel de accesorii cu care să îți echipezi jgheabul locuinței. Ai disponibilitate imediată a acestora, livrare rapidă și un preț excelent. Mai mult decât atât, în această perioadă promoția curentă te va încânta, o reducere consistentă la ambele tipuri de parafrunzar.

Important de menționat este faptul că poți solicita consiliere gratuită în cazul în care nu știi ce produse să alegi. Produsele sunt disponibile imediat, iar membrii echipei vor răspunde cu promptitudine solicitărilor tale privind consultanța.

Așadar, optează pentru un parafrunzar pentru jgheaburile acoperișului tău. Accesează pagina oficială pentru detalii suplimentare.

Contact

0740.843.297

0771.104.257

office[@]roof-shop.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *