Parcul auto din România – programul Rabla

Este benefic ca orașul să aibă un program numit Rabla care se ocupă de eliminarea mașinilor vechi sau nefuncționale din oraș. Parcul auto din România prin programul Rabla poate îmbunătăți aspectul orașului, precum și la reducerea poluării și a emisiilor de gaze cu efect de seră.

De asemenea, acest program poate ajuta la promovarea utilizării mașinilor mai noi și mai eficiente din punct de vedere al consumului de carburant.

Parcul auto din România din prisma programului Rabla!

Programul Rabla poate fi benefic pentru cetățenii orașului, contribuind la creșterea calității vieții și a mediului înconjurător.

Este benefic pentru că programul Rabla oferă oportunități pentru cei care doresc să-și cumpere o mașină nouă, dar care nu au acces la credite sau nu se simt confortabili să intre în sistemul creditului.

Acest program poate oferi o alternativă pentru achiziționarea unei mașini noi, fără a fi nevoie să se recurgă la credite sau la alte forme de împrumut.

De asemenea, programul Rabla poate ajuta la promovarea utilizării mașinilor mai noi și mai sigure, care au un consum redus de carburant și emisii mai reduse.

Prin oferirea unei alternative pentru achiziționarea unei mașini noi, programul Rabla poate contribui la creșterea calității vieții și a mediului înconjurător.

Programul Rabla și disponibilitatea financiară!

Programul Rabla poate fi un impuls puternic pentru oameni de a-și comanda o mașină nouă, prin oferirea unui incentiv financiar sub forma unui „ticket rabla” care poate reduce costul achiziționării unei mașini noi.

Aceasta poate face ca achiziționarea unei mașini noi să devină mai accesibilă financiar pentru un număr mai mare de oameni, și poate duce la creșterea cererii pentru mașini noi.

Acest lucru poate ajuta producătorii și dealerii de mașini să-și mențină vânzările și să-și susțină afacerile, și poate avea un impact pozitiv asupra economiei în ansamblu.

Dacă nu-mi permit mai bine nu o cumpăr!

Vorbeam zilele trecute cu un amic ce lucreaza in zona de masini/asigurari si l-am intrebat daca si-ar cumpara o masina  pe care s-o inmatriculeze in Bulgaria.

Mi-a spus ca nu si-ar cumpara o masina inmatriculata in Bulgaria pentru ca:

  • Masina nu este a ta, masina este detinuta de ceva firma/persoana din Bulgaria;
  • Partea de asigurari e defectuoasa cand vine vorba asigurator Bulgaria vs asigurator Romania;
  • Daca nu-mi pot permite sa platesc pentru o masina inmatriculata in Romania inseamna ca nu-mi permit sa detin o astfel de masina in Romania 

La final mi-a spus ca programul rabla este eficient doar pe hartie cat timp Romania este populata cu milioane de harburi inmatricule in Bulgaria si alte state permisive.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *