Parfumat.ro: parfumuri orientale 100% originale!

parfumuri orientale

Este foarte probabil sa fi auzit de parfumuri orientale. Sunt recunoscute in lume pentru persistenta lor, dar si pentru combinatia unica de arome. Parfumurile clasice, desi au si ele miresme imbietoare, totusi nu rezista atat de mult pe haine si piele. Asta pentru ca in compozitia lor au alcool, ce face ca mirosul sa se evapore mai repede.

In schimb, un parfum oriental are o persistenta indelungata, uneori rezistand o zi intreaga sau chiar mai mult. Si probabil te gandesti ca pentru aceste aspecte ai de platit si o caruta de bani. Nicidecum, parfumurile orientale sunt foarte accesibile ca pret. In plus, fiindca nu trebuie sa folosesti o cantitate asa mare ca in cazul parfumului clasic, faci si economie financiara, parfumul tinandu-te mai mult timp.

Daca iti doresti parfumuri arabesti de calitate superioara, produse de unii dintre cele mai importante branduri din nisa de parfumuri orientale, atunci descopera site-ul parfumat.ro.

Din ce este compus un parfum arabesc parfumuri orientale

Acesta are un continut din extracte din diferite plante, flori si mirodenii si sunt atent combinate pentru a obtine un miros desavarsit. Nu exista alcool in compozitia lor, tocmai de aceea persista asa mult. Parfumierii ce le creaza utilizeaza tehnologii avansate si masoara cu precizie cantitatea din fiecare extract natural. O cantitate gresita poate ruina mirosul dorit, iar celelalte note din parfum vor fi acaparate.

Andalee

Orice parfum este format din notele de baza, care le simti la inceput cand il pulverizezi pe tine, apoi inima acestuia, mirosul care te insoteste toata ziua, iar cand parfumul incepe sa se disipeze se resimt notele de final. Acestea sunt diferite la fiecare parfum in parte, iar pH-ul tau chiar modifica mirosul acestuia, drept urmare cum va mirosi un parfum pe tine, nu va mirosi si pe altcineva.

Vei regasi la parfumat.ro o varietate de parfumuri orientale din care sa alegi, chiar si cele oud. Poti gasi variante pentru femei, barbati sau cele unisex. Daca inca nu esti decis, poti comanda cateva mostre de la ei pentru a afla care parfum ti se potriveste mai bine inainte de a-l achizitiona.

Tot aici poti gasi chiar si odorizante de camera, de masina, difuzoare aromaterapie, lumanari parfumate si altele. Odorizantele de camera Eyfel vin intr-o varietate de arome, iar de cum vei pasi in casa te vei relaxa si uita de stres din momentul in care inspiri parfumul preferat.

Alege parfumuri orientale intense si persistente de pe parfumat.ro!

Contact:

0730 204 204

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *