Partenerul de incredere in solutii IT! No. 1 in IT

solutii it teamnet

Acum ceva timp va povesteam de cei de la Teamnet Romania si de gandurile mele fanteziste de a lucra acolo. Gandurile nu m-au parasit, insa momentan s-ar parea ca nici job-urile care sa se potriveasca profilului meu nu sunt.

Insa eu m-am abonat la „noutatile” Teamnet de pe toate canalele media si stau „la panda”. Cine stie? Poate prind „marea captura”, ca un veritabil pescar profesionist. Insa inainte de capturi sau joburi faine uite ce am gasit printre noutatile lor: Ymens.ro prin Teamnet International.

Si recunosc ca am ramas cu gura cascata. Ii stiu pe frumosii de la Ymens si stiu ca sunt Business Partner ai celor de la IBM si Parteneri ai Microsoft.

Asa ca „infratirea” ii transforma in niste super-eroi si pe Ymens, dar si pe Teamnet. De fapt cred ca cele doua entitati pot fi acum comparate cu parechile de super eroi gen Batman si Robin sau Archer si Armstrong.

Va intrebati de ce s-au „imprietenit”? Pentru ca Teamnet Romania vroia cele mai eficiente solutii cloud de pe piata de la ora actuala, iar Ymens vroia un partener de incredere pentru proiectul implementare solutii it in cloud.

Iar activitatea atat de diversa, din punct de vedere al domeniilor, ca cea a celor de la Teamnet, i-a recomandat din prima clipa, fara drept de apel si fara vreun motiv de tagada.

Solutii IT si Ymens

Si ar mai fi ceva in afara de solutii it in cloud. Vorba clasica a celor de la Ymens suna cam asa:
Principalul nostru obiectiv la Ymens este inovatia

Nu va suna cunoscut? Nu vi se pare ca aveti un deja-vu? Parca stim cu totii de undeva zicerea asta. Hai ca nu va mai fierb aiurea. E motto-ul celor de la Teamnet si crezul lor. Si nu va cer sa ma credeti pe cuvant. Intrati voi singuri si cercetati fiecare proiect pe care l-au facut. Vorbiti si cu partenerii pentru care au dezvoltat proiecte conexe si va promit ca veti auzi de multe ori si la ei si la partenerii lor, zicerea de mai sus.

Plus ca mai e o chestie. Intr-un secol al vitezei si al evolutiei aproape instantanee, acest deziderat este obligatoriu sa il aibe orice jucator al acestei piete. Asa ca vorba latinilor QUOD ERAT DEMONSTRANDUM!

Cu respect,
Andrei Manea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *