Parteneriate in inalta tehnologie romaneasca

Era acum cativa ani, cand dupa perioada de criza toata lumea cauta solutii eficiente de imbunatatire a activitatii si de eficientizare a serviciilor. Si pe vremea aceea Servicii IT complete pentru firme si companii gaseai greu. Erau pachete personalizate, dar servicii it complete nu se gaseau si pace.

Atat de suparati erau unii din partenerii cu care lucram in domeniul de servicii it , incat incepusera sa creada ca solutia cea mai buna ar fi sa creeze ei o firma servicii it companii. Insa nu aveau atat de mult timp si atat de multe resurse, dar la nervi, oamenii spun multe lucruri. Ei si uite ca asa cum se intampla de obicei, ajunsi la fundul sacului cu cautarile stateam toti cati eram cu capetele intre maini si asteptam o solutie de SUS. Si uite ca solutia (ca in povestile cu Fat Frumos) a venit! Un bun amic a trecut sa imi lase niste pachete si a vazut expresiile sfarsite de pe fetele noastre si ne-a intrebat ce se intampla. I-am facut un scurt rezumat si omul a zambit larg si a spus https://www.koding.ro/. Partenerii mei nu au fost atat de increzatori, pentru ca nu il stiau pe bunul meu prieten. Insa eu stiind de unde vine… avusese activitati serioase cu servicii it si era un mic pionier in servicii it complete. Asa ca eu am mers pe mana lui si am inceput usor, usor sa ii conving si pe parteneri, prin „clasica politica a pasilor mici”. M-a ajutat mult si faptul ca pe domeniul servicii it companii era ceva degringolada si un pic de neprofesionalism. Dupa un an de tatonari treaba a inceput sa mearga. Au fost frici si de o parte si de alta a „baricadei”, insa cu rabdare si intelegere am reusit sa le trecem pe toate.

A fost si este relatia asta cu Koding un fel de casnicie. Nu toate merg ca pe roate si nu sunt toate ca pe roze. Insa la finalul fiecarei etape, cand stam la cina de final, suntem „o mare familie fericita, cu realizari frumoase in spate, cu niste „copii frumosi” (proiectele) si cu niste planuri provocatoare mereu in tolba.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *