Partid Nou, Matroana Veche, Salut Vasile!

hashtag
hashtag

Avem o problema pentru ca in ultima vreme traim cu senzatia ca avem nevoie de un nou partid.
Mitul PARTIDULUI NOU. Un nou tip de escapism. Generaţia X şi O
Partidul Virtual
Partid nou, internet necunoscut (link pierdut de codexpolitic.us)

Partide avem slava domnului, dar nu avem contingente serioase. Wekendu asta am aterizat in provincie unde m-am contrat pe teme politice cu un tip un pic mai in varsta decat mine. Baiatu este reprezentant de tineret la un partid din Romania si mi-a zis ca pana cand nu-i dau ciolan el nu il intereseaza politica.

Orice partid nou ai face online, offline, pe hartie de ziar sau igienica, problema ramane mereu si mereu aceeasi. Oamenii nu sunt seriosi si s-au invatat la cascaval fara sa munceasca. Pana si lumea din online este invatata la cascaval si cere pret mare pentru o oferta mica. Se functioneaza pe principiul:”Ba daca apare fraieru i-am luat banii!”Ce cifre, ce rezultate, ce cash-flow aduce actiunea ta, nu conteaza toate astea cat conteaza imaginea pe care ti-o faci in piata.

Politica se poate face si-n PSD, si-n PDL si-n PNL. Ba mai mult avem si o groaza de alte partide mici care pot fi crescute. Daca fiecare ne facem cate un partidulet si la alegeri preluam 4-5% din electorat nu o sa reusim nicioadata sa facem ceva viabil. Partidele de tip curva de 5% sunt facute doar pentru a gira un pret bun.

Asadar, avem partid nou, gasim matroana veche, si-n final il salutam pe Vasile! Clientul vechi si vesnic nemultumit.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *