Pavlov si cauciucul de iarna

anvelope petlas pa 20 750 r16
anvelope petlas pa 20 750 r16

La noi cum incepe sa ninga, cum ne aducem aminte de discutia mai veche a utilitatii cauciucului de iarna, IARNA!!! O discutie aiuritoare si care nu are nici un motiv de continuare.

Toata afacerea tine de educatia consumatorului. In strainatate consumatorul este educat sa accepte ce-i livreaza cercetatori si sa se plieze pe legea jocului schimbata in desfasurarea lui. Eu consumator nu-mi bat capu sa despic firul in 14 vizavi de utilitatea lor, accept regula si merg mai departe. Noi romanii avem o teribila aplecare spre a complica discutiile si sa nu ajungem la nici o concluzie.

In concluzie daca e lege, trebuie sa se aplice. Vrei sa mergi iarna cu masina?!? Iti iei cauciuc de iarna si termini cu romanismul ieftin. Nu ti le permiti?!? Cauta cauza, daca e din cauza ta atunci teapa! Daca e din cauza statului care nu-ti ofera cadru legislativ sa castigi banii raportati la munca prestata atunci aliaza-te cu cei ca tine si lupta impotriva statului sub formula unei organizatii de tipul celor din Societatea Civila.

Altii sunt unde sunt pentru ca au invatat sa-i lase pe niste terti sa se ocupe de probleme, pe ei preocupandu-i in general cum sa produca si sa cheltuie banii.

Comments

comments

3 thoughts on “Pavlov si cauciucul de iarna”

  1. @iYli: Noi suntem romani, noi suntem aici stapani… ne pricepem la orice de la o pusca pana la o cureaua lata :))

    Serios vorbind mai avem destul de mult pana acolo departe.

  2. Am continuat poliţa CASCO şi după ce maşina a ieşit din garanţie. Mi s-a explicat profesionist că am aruncat banii pe geam. Poate, dar mie mie îmi da linişte la volan. Fie şi când e vorba de un prăpădit de Logan. Am ales să-mi cumpăr cauciucuri all seasons, valsezi şi în oraş cu eleganţă.

  3. @marieta: Ti-ai castigat linistea sufleteasca de care ai mare nevoie in dezvoltarea ta personala si/sau in eventualitatea initierii unei afaceri.

    Externalizarea problemelor te ajuta sa-ti gandesti pasii de viitor. Aici am gresit mult ca natie cand am eliminat tot ce aveam noi senzatia ca tine de comunism. Unele lucruri erau chestii disciplinare de bun simt care se utilizeaza in democratiile coerente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *