Pe vremea mea

hashtag
hashtag

Observ un nou hashtag pe twitter #pevremeamea. Ma distreaza faptul ca majoritatea celor care il utilizeaza se afla in intervalul de varsta 20-40 de ani. Practic regretele ar trebui sa inceapa undeva dupa 50 de ani, dupa ce-ti petreci si floarea varstei (40-50 de ani).

 

„Pe vremea mea” isi are rostul la varsta la care nu mai poti face ceea ce faceai candva, dar din moment ce tu esti tanar si poti face, ce rost are toata aceasta „vale a plangerii”?!? Chiar si pentru o campanie publicitara n-are nici o noima utilizarea acestui artificiu.

In comunism oamenii traiau mai intens avand securea cenzurii deasupra capului. Acum in democratie cand libertatea ne-a patruns in suflet, am devenit mai sclavi decat erau atunci. Suntem prea comozi ca sa mai evoluam, suntem prea tristi ca sa mai radem.

„Pe vremea mea” n-are nici o valoare la o varsta mica, intelepciunea pe care o inveti in primi ani de batranete te ajuta sa-ti selectezi amintirile pe care vrei sa le povestesti. Acumuland acum, vei putea preda mai tarziu. Fiecare lectie are varsta ei de predare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *