Pentru ca blog, pentru ca Paul Walker! ep. 2

Luna Octombrie a fost o luna care a trecut foarte greu. Prea multe lucruri de facut, prea multe stari de trecut. Iarna venita subit sambata prin ninsoarea aceea fugitiva m-a bagat intr-o depresie de nebagat. Altadata zapada imi aducea bucurie, dar sambata fiind pe fuga si incercand sa rezolv cat mai multe belele mi-a adus doar nervi. Injuram ca un birjar de nervi cand vedeam fulgii aia mari si frumosi, parca copilul din mine fusese rapit de Grinch dimpreuna cu spiritul Copilariei.

Constat ca in continuare muzica ruseasca ma linisteste. Intr-un timp eram pe muzica ambientala asiatica.

Vremea rece de afara te imbie sa stai in casa si cauti o cana cu vin, dar viata te indeamna sa iesi si te zbati pentru cele necesare.

In regim de atelier e bine sa-ti asterni gandurile pe pagina.

Politica e in continuare in fierbere pentru gasirea noului Presedinte al Romaniei. Degeaba ne zbatem sa ne alegem presedintele daca nu ne educam. Puterea sta in forta de revenire a maselor. Masele refuza sa iasa, sa scoata capul dintre urechi.

Azi am vazut ca Arsenie Boca a devenit agent electoral pentru unul dintre candidati. Uneori Providenta are un plan hilar de a cobori de pe piedestal o statuie publica. Statuia trebuie doar sa intinda bratele pentru a putea fi aruncata cu nasul in tarana orasului. Suntem mediocrii prin optiune.

E frig. Iti strangi haina si pleci mai departe in iarna constiintei noastre. Mai trebuie sa treaca ierni pana sa intelegem.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *