Pentru ca filme, pentru ca SEO

Ma tot uit pe internetul asta in lung si-n lat si ma crucesc de tot ce vad. Pe unde dai cu ochiul virtual, te lovesti de tot felul de specialisti online care te imbie sa cumperi servicii de-ale lor. Sunt servicii pe care le-ai fi vandut acum 4-5 ani caci in prezent astfel de servicii sunt degeaba.

Cunoscand perversitatea  algoritmului Google si timpul in care schimba reguli in timpul jocului, mai ca iti vine a rade cand vezi cate unul ca se intituleaza pompos” Specialist SEO”. „Ma copchilule, macar in capul ala al tau destept tu intelegi ce esti tu?!”

Ramane de baza zicala online:”Content Is The King!” N-ai continut nu existi. Tata Google s-a scolit in ale inteligentei artificiale si a invata ca „astia micii” vor in prima pagina si incearca sa le taie aripile furtului, indrumandu-i inspre meditatie si curatenie trupeasca a site-ului. „Mai taie din link-uri, da-le dreacu!”

Sursa: optimizareplus.ro

E hilar ca vezi cum firmulite de Seo SPECIALISTI incep sa suna pe la firme de nivel mic incercand sa vanda rosii gradinarului. Am dat de un caz de sunase la firma unde activez in prezent si spunea celui cu care vorbea ca nu se afla in prima pagina de cautari Google dupa o anume cautare si ca este de abia in a -4-a pagina. Omul de firma ii spunea ca are Google-ul deschis si ca se afla in prima pagina. Specialistul SEO o tinea pe-a lui si buna ca site-ul in cauza e pe pagina 4. Ulterior dupa ce s-a inchis telefonul am cautat prin motorul de cautare ask.com si am descoperit ca omul de vanzari de pe telefon cauta pe ask.com si incerca sa ne vanda pozitia din prima pagina pentru google.ro. Daca n-ar fi de plans ai putea chiar rade!

 

Mi-e greu dupa 7-8 ani de umblat in mediul online sa ma declar specialist in ceva. Mediul e un organism viu, in miscare. cand ai zis ca l-ai cuprins tot iti dai seama ca mai ai de invatat din el o infinitate de comenzi. Nu iti poti aroga o titulatura daca nu tu ai notiuni de baza. Altfel vinzi actiuni de castig mic gandind ca esti precum „lupul de pe Wall-Street”. E si comic, dar si trist. O butaforie online. Sa cada mastile!!!

 

Sursa foto: optimizareplus.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *