Pentru ca Leverage, pentru ca The Office

Urmaresc in mod legal niste seriale de prin afara. Nu sunt seriale de prima mana, sunt seriale mai vechi si cu subiecte usoare care sa nu-mi solicite intelectul foarte tare. Ceva filme cu „eroi” americani care salveaz lumea si democratia. E frumos sa vezi ca macar in filme se pastreaza un anume sentiment curat. Imi pare rau, dar nu pot sa urmaresc Umbre. O serie mult prea jalnica pentru a putea s-o numesti film. Cat despre actorul principal, mai bine il alegeau pe Giani din Las Fierbinti. Cum zic!!!

Ultimul serial de pe lista e unul inchis dupa 5 serii, se numeste Leverage. Ceva echipa de 5 hoti care iau de la bogati si dau la saraci. Un soi de Robin Hood in varianta moderna cu calculatoare, spioni si povesti de amor omor, in dulcele stil clasic al filmelor politiste de categorie B.

Ce nu vrei sa vezi intr-un serial politist de categorie B?! Nu vrei sa vezi o parodia dupa un fim ce parodiaza viata intr-o firma mica de provincie. Exact asta au facut. In seria 4 intr-unul dintre episoade s-au gadit sa faca un scenariu cu actiune gen actiunea din The Office. A fost cel mai plictisitor episod vazut, dar poti sa injuri regizorul?!? Nup. Macar bine ca fac un episod prost si restul bune, decat sa faca serii intregi de episoade slabe cu soarme si taximetristi neinfricati.

Pentru ca filme, pentru ca masini… cred ca era mult mai comic daca jucau chiar actorii din The Office in acest episod.

 

Surse foto: nbc.com si arghink.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *