Pentru ca pot!

Munceste liber - freelancer
Munceste liber – freelancer

Citesc la Auras Mihai despre esecul campaniei SecretParty.

Io zic sa va descrancenati pentru ca data viitoare cand or sa va cheme Dacia la o alta campanie sigur o sa va duceti. Mecanismul alegerii e simplu: „Vrei nu vrei piata e aceeasi!”. E fix ca-n bancul asta,

In iad.Cazanele fierb.

La cazanul in care fierb nemtii, disciplina, ordine, garda diavoleasca se schimba la ora fixa, foarte atenti diavolii pentru ca nemtii se silesc impreuna sa tot inventeze cate un mecanism surubaresc ca sa scape din fiertura.

La cazanul in care fierb rusii zgomot, injuraturi, revolutie. Diavolii stresati. Trebuie sa ii tina inauntru ca vor sa tisneasca cu totii ca la 1918.

La cazanul cu romani tambalau, zgomot, miscare, vioiciune, dar nici o garda, nimic. Nici un diavol care sa pazeasca cazanul.

Scaraotchi isi intreaba seful garzilor din iad de ce nu pazeste nimeni cazanul romanilor? Ce-i asta? Nici o ordine si disciplina?

“Aha, nu-i nevoie, intunecimea voastra, la romani cum incearca unul sa iasa deasupra cum il trag aialalti inapoi…”
Sursa Banc: mariuscruceru.ro

Piata poate sa faca un spectacol prost pentru ca dincolo de textele negative scrise pe net, foamea(eufemistic vorbind) este cea care dicteaza constiinta. Sunt putini care reusesc sa-si stapaneasca foamea pentru o credinta, asa ca la urmatoarea strigare Dacia sunt sigur ca vom vedea fix aceleasi persoane, chiar daca au scris negativ despre un eveniment produs de aceeasi firma.

Asta imi aduce aminte de vitejiile lui 2006-2008 cand cei angajati erau sclavi, iar restu erau niste antreprenori online chiar daca ei aveau un blogulet sau o comunitate fara un scop si o directie clar aleasa. Aceiasi viteji care scriau despre libertatea lor ca freelancer-i ii regasim in 2010 pregatindu-se pentru job full time.

Comments

comments

4 thoughts on “Pentru ca pot!”

  1. Man, a fost un eveniment prost. am scris despre evenimentul ala, asa cum mi s-a parut mie. nu e vina mea ca a iesit prost, n-am fost singurul cu aceeasi parere. daca urmatorul party o sa mi se para ok, probabil o sa ma duc. daca o sa fie si ala naspa si am timp sa scriu, o sa scriu. daca o sa fie ok, o sa scriu. una e sa te „descrancenezi” si alta e sa scrii pe blog ce si cum s-a intamplat, si sa dai si alternative, cum am dat eu.

    Mai usor cu „stampilele”, te rog 🙂

  2. @Auras: Probabil ca la urmatorul vei investiga mai in amanunt conditiile evenimentului inainte de a participa. 😉

    „Stampilele” sunt cuvinte. Nu inteleg de ce toata lumea se incurca de cuvinte si nu incearca sa patrunda in idee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *