Petrecerea ta are nevoie de personaje din paradis!

Personaje pe paradisulpersonajelor.ro

Imi aduc aminte si acum cu cata greutate, atunci cand ne cereau la scoala sau cand vreunul din prieteni avea chef de vreo petrecere tematica, gaseam costume sau idei de costume.

Si noi ca noi, tineri sau adolescenti fiind, insa cand venea vorba despre petrecerile nepotilor sau nepotelelor era mai mult decat o provocare.

Paream ca descoperim apa calda din nou si paream ca „redescoperim America”, in cautarea unei idei bune sau a unor costume inspirate.

Si evident ca in nebunia asta totala era angrenata toata familia sau tot neamul.

Care cu materiale, care cu mana de lucru, care cu lucrul la masina de cusut si la final, cand era vremea culegerii laurilor, atat de obositi eram cu totii, ca parca nici nu ne mai puteam bucura de complimentele primite si de bucuria impartasita de cei pentru care organizaseram acel minunat eveniment.

Solutia distractiva pentru o petrecere reusita

Dar uite ca vremurile s-au schimbat si „am importat” incet, incet solutii de acest gen de acolo de unde acest tip de manifestari au niste zeci de ani de cand se organizeaza si mai ales niste ani buni de expertiza.

Si uite asa am inceput si noi sa ne putem bucura de aceste momente si sa le putem pastra cu multa bucurie si mai ales cu multe amintiri placute in cufarul cu „diamante” ale sufletului nostru.

Printi si printese pentru copilul tau


Unii dintre cei mai profesionisti din acest punct de vedere sunt cei de la paradisulpersonajelor.ro.

Am participat prima data alaturi de ei la un botez, fara sa ii stiu si mai apoi in cunostinta de cauza la doua petreceri de taiere de mot.

Mi se pare ca ei au descoperit un izvor nesecat de optimism si energie.

Evident ca veti spune: ASTA LE E JOBUL FRATE SI PROBABIL IL FAC PROFESIONIST. Ei bine eu nu cred ca e doar atat.

E ceva acolo in tot acest joc cu copiii care ii face pana si in ochii parintilor sau ai invitatilor care participa la eveniment reale PRINTESE si REALI printi pe toti acesti Oameni frumosi.

Jocul trebuie sa-i implice pe cei mici

Si mai mult decat atat. Stiti bine ca acele CALL-TO-ACTION de la evenimente de acest gen cu picturi pe fata, umflat de baloane, jocuri cu copiii necesita mai mult decat rabdare, pentru ca unii dintre copii sunt rasfatati.

Ei bine minunile astea de oameni au gasit solutia pentru ca treaba lor sa nu mai fie una care includa MULTA RABDARE. Au viteza surprizelor oferite copiilor si mai ales vectorii care ii atrag pe copii foarte diferiti.

Si cumva atentia copiilor este contiuu prinsa in acest carusel de joaca si mai ales jocuri.

Ba si tu ca adult sau ca parinte te surprinzi ramanand cu gura cascata si paharul in mana, fermecat de toata acea constructie frumos inchegata si la care vrei sa vezi care e FINALUL FERICIT

Finalul fericit al unei petreceri cu personaje din Paradis

Si evident ca FINALUL FERICIT este intotdeauna unul in care toti copiii cumva imbratiseaza unul sau unii dintre animatori cu promisiuni fierbinti de genul:


DAR O SA NE MAI VEDEM, NU-I ASA CLOPOTICA? sau DAR PETER PAN, NU MAI VII SI SAPTAMANA VIITOARE LA ZIUA MARIEI?


Si Peter Pan credeti ca poate spune NU? Atat ii trebuie, ca sigur se porneste un TAIFUN ADEVARAT!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *