Plagiatul virtutea unui popor

Victor Ponta a plagiat. Zile la rand am fost asasinat cu aceasta imagine zugravita de jurnalisti/bloggeri care au uitat sa fie jurnalisti si au trecut cu bagaje si metafizic in barca partidelor.

Justitiarul din pix a omis sa-si puna intrebarea despre cat de mult mai inseamna un doctorat in Romania lui 2013?!? Victor Ponta a plagiat si trebuia infierat cu manie proletara, noi cei rebotezati intru democratie am pastrat mecanisme din trecut. Am crescut cu ele si ne vor bantui pana la sfarsitul vietii noastre. Odata pomul crescut stramb doar taiat mai poate spera sa se indrepte catre cer in linie dreapta.

Nu-mi pasa daca Victor Ponta a plagiat pentru ca stiu cum se iau titlurile in Romania lui 2013. Am tradus in facultate multe pagini de engleza pentru cele 3000 de pagini, alaturi de articolase in reviste obscure pentru un nenorocit de doctorat. Daca ma zbateam un pic cred ca puteam si eu sa ocup spatiul gol in cartea de vizita cu un titlu de Doctor. Niciodata n-am visat sa ajung doctor, deci nu m-a coafat aceasta partida. Cati dintre cei care infierezeaza poate sa se jure ca lucrarile lor din viata asta au fost compuse 100% din paragrafe compuse de ei?!?

Motivul: Nu a existat nici un motiv de linsaj mediatic decat acest Doctorat picat pe interval la tanc pentru o presa mimetica, plina de justitiari in chiloti si maieu care fac dintr-un fotoliu si o lanterna, un veritabil birou de presa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *