Politica sau dezgolirea de umanitate

Citeam azi la Dl. Vlad Petreanu pe blog despre cum „PDL se pregateste sa moara”. Nu-mi pasa!

Hai ca oricum erau constructii fine pline de rahat. Activisti zelosi care au incercat sa escaladeze peste mortul numit populatie.

Le-a pasat de populatie??! Fix ca i-a pasat mult hulitului Nastase si cabinetelor 2000-2004.

Noi ne-am impartit ca prostii si am ridicat osanale calailor. Ii doare fix la banana de parerea noastra. Cumetriile se fac pe bani si sacalii se respecta in turma.

Elena Udrea si Victor Ponta, credeti ca au vreo problema unul cu altul?!? Eu nu cred. Fiecare isi urmareste piata incercand sa faca profit.

Vasile Blaga si Elena Udrea credeti ca au vreo problema??! Eu nu cred, si-au impartit prada. Acum spera sa ia un bonus din MORT.

Noi ramanem la final cu salarii de rahat, cu joburi de rahat.

Cine castiga si cine pierde?!?
Dreapta?? Care dreapta?!? Mihail Neamtu si Mihai Razvan Ungureanu sa traiti!?

Stanga??! Nicolae Banicioiu ministru al tineretului, fost sindicalist al studentilor ?? Ma faceti sa rad.

Liberali?!? Taranistii?? Si-au cam pierdut timpul si busola. Breaking news: Bratienii au murit, au ramas doar pozele si istoria!

PPDD??! Nici macar curent doctrinar n-au. Nu si-au facut temele de pacalit populatie, cu doar o televiziune nu se face majoritate.

Altfel politica romaneasca e in cautarea identitatii. Frica mi-e ca urmeaza perioada pe care am prevazut-o acum 15 ani. Urmatoarea legionariada bazata pe dezgust si blazare. Crime alandala in numele unor idei. Urmeaza calibalismul social!!!!Nimeni nu castiga,toti pierdem.

Comments

comments

One thought on “Politica sau dezgolirea de umanitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *