Politica si atitudinea sociala

cai calarie hipism
cai calarie hipism

Toata lumea vrea sa faca politica in ziua de azi. Politica in conceptia maselor este forma de organizare care iti permite cel mai rapid sa te imbogatesti. Ai o afaacere si vrei sa ai succes?!? Musai trebuie sa incepi cu niste contracte cu statul, contracte politice.

E greu sa treci de la postura defensiva de om neimplicat in societate la o pozitie ofensiva in politica. Toti vrem sa ajungem politicieni ca sa accedem rapid la fonduri si contracte, dar nici unul nu dorim sa muncim pentru a schimba mentalitati.

Atitudinea sociala nu se refera la cauze pe facebook sau petitii online semnate zi de zi. Atitudinea sociala este atunci cand o problema din imediata ta vecinatate este rezolvata datorita unei rezolvari fizice a problemei. O petitie online fara un tabel fizic trimis unei autoritati, nu vor duce la nici un rezultat. Singurul castig este unul intern, de respect de sine.

Comunitatea este baza unei societati democratice. Cu cat comunitatea este mai activa si exista respect in interiorul ei, cu atat vor exista mai multe lupte castigate in fata autoritatilor.

Felicitari celor care s-au implicat in lupta Cailor de la Letea!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *