Politico esti curva!

politica

M-am saturat de aceasta mare doamna curva care este politica. O curva cu prea multe necunoscute si care de 20 de ani formeaza oameni de top 300 miliardari din fraieri de 2 lei care au avut „noroc cu caru” si au ajuns mari „bisnitzari” pe resursele tarii asteia.

Averile mari sunt blocate la oameni care n-au coaiele necesare sa intre in piata cand piata e paralizata de frica. Averile mari sunt facute fara transpiratie si fara o reintoarcere de profit in populatie sub forma de diverse lacasuri de cult si alte nebunii in care poporul sa se descarce pentru a nu te simti tu ca un bogatan blocat pe functiile minte/fura/scuipa.

„Domnilor din top 300 sunteti jalnici!” …si dupa voi potopul. Nimeni nu te va tine minte dupa ce vei muri. In 50 de ani ajungi doar o anexa imbecila a istoriei.

Inaintasi tai in ale „furatului politic” au avut bunul simt ca dupa moartea lui sa ramana in mentalul colectiv macar o constructie si/sau un edificiu spectaculos, pe cand tu ai construit doar castele de carton presat care se darama la primul vant al timpului.

La dracu cu politica! E Timpul ca omul sa lupte pentru om si afaceristul sa-si plateasca puntea spre nemurire prin educarea populatiei.

Fara o populatie educata sunteti doar niste imparati in tara orbilor. Vanitatea de a ajunge sef peste o tarla de prosti va face sa traiti ca niste rame imbecilizate de cei peste care pastoriti.

Da, e adevarat, voi sunteti captivi in prostie si prostia va macina averile fara o baza solida.

Am crezut initial ca voi stricati masele, dar masele va strica pe voi.

Educarea maselor este un „must do” pentru voi daca doriti sa pastrati averile intacte in continuare. Masele educate sunt cele care va ofera stabilitatea de mai tarziu.

Clasa de mijloc va omoara, clasa de mijloc va ridica! Fara o „clasa de mijloc” puternica sunteti ca niste rame sub pietre fara de balegar.

Comments

comments

One thought on “Politico esti curva!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *