Poporul nu e dusman!

Traian Basescu in multe discursuri de ale sale spune ca poporul e lenes si ca daca vrea mai mult, sa munceasca:

„Cum poti sa faci un stat social daca economia, si chiar poporul, are performante limitate? Ma refer la un lucru simplu: cand vom invata ca trebuie sa muncim opt ore, cand vom invata sa nu mai lasam trei milioane de hectare nemuncite, ca nu vin ministrii sa cultive pamantul.”

Sursa: Ziare.com

Urmaresc un discurs dintre multele ale presedintilor americani pe internet:

NU prea vad discursuri in care presedintele ales al Statelor Unite ale Americii sa dea vina pe poporul lui. In toate discursurile lor poporul e pe primul lor, trebuie sa lucreze mai mult pentru popor, trebuie sa fie alaturi de popor.

Problemele de razboi si militanti cu care se lupta presedintii americani nu se compara nici de departe cu cei trei ametiti din Romania care militeaza in dans de Pinguin impotriva presedintelui Traian Basescu. Acolo confruntarile sunt mult mai acide si sangeroase. Omul nu afiseaza o pozitie impotriva poporului, stie ca in constitutia lor dreptul de a protesta trebuie respectat. Poate actioneaza prin alte parghii oculte, dar parghia de suprafata isi respecta protocolul.

E timpul sa alegem presedinti capabili pentru functia care urmeaza sa le pice pe cap.

Sa mai amintesc de Ion Iliescu si de mentinerea stabilitatii prin invitarea minerilor?!? Cred ca ala a fost cel mai prost inceput al unei democratii intr-o tara fosta comunista. Inca mai tragem pacatele din „Duminica Orbului”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *