Poti sa nenorocesti un om, dar nu poti sa omori un suflet!

Bai oamenii buni, in ultima vreme vad o nebunie a oamenilor de a se poza si fotografia cu un pistol sau orice alt lucru care sa se asemene cu o arma. Nu inteleg acest lucru pentru ca nu inteleg momentul secundei 1.

Ce e secunda 1?! Secunda 1 e secund in care un glont patrunde intr-un corp. Probabil ca e simplu sa apesi pe un tragaci. E mai greu sa traiesti secunda 1. Acolo este toata chintesenta omului din tine.

Am citit in frageda pruncie „Pe culmile disperarii” ale lui Emil Cioran. Cred ca mai degraba in aceea carte descrie simtamintele celui care trage decat simtamintele celui care asteapta glontul.

Bine! Inteleg momentul social in care iti expui punctul de vedere de putere pe care nu-l ai. O faci pentru ca simti nevoia sa-ti reamintesti ca trebuie sa existi ca mascul alfa. Am avut parte in viata de pana acum de discutii cu oameni care au avut arma in mana si au fost in punctul de a trage, angajati fiind ca mercenari pentru bani. Nu pot sa-ti explic golul pe care l-am regasit in sufletul lor. Aproape ca niciunul nu-ti poate povesti cand a tras glont pe teava intr-un grup de oameni. Un cosmar care se intampla intr-un om de care nici nu poti sa-ti mai aduci aminte.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *