Povesti la gura sobei. Azi despre masini!

Imi aduc aminte ca primul Audi pe care l-a adus tata in curte a fost prin ’88. Si asa cum venea orice masina straina in vremea aceea si aceasta avea cutie mare cu piese pentru Audi, ca doar era vremea in care nu se gasea nimic si mai ales nu se gaseau piese ale unor masini „imperialiste”. Imi aduc aminte cu placere de acea perioada, pentru ca tata imi facuse si mie o cutie mai mica, pe care imi scrisese cu litere de-o schioapa Piese Audi. Si surubaream amandoi zi de zi la minunea aceea. Reparatiile le faceam dupa ce imi terminam lectiile si erau foarte antrenante si atractive, Din toata activitatea aceea la un moment dat am inteles ca unele piese sunt „de consum”si ca se strica sau se rup foarte repede. Asa ca mi-am creat din proprie initiativa cutia cu piese Audi ieftine. Si strangeam in ea tot felul de sigurante, capace sau aerisitoare care nu ii mai erau folositoare tatalui meu. Am inceput sa frecventam si talciocul de la Valea Cascadelor, unde ne intalneam cu alti posesori de „rable” si incepuseram si eu si tata sa stim preturile corecte. Asa ca agitatul plin de idei din mine a creat alta nebunie. Un panou cu piese Audi pret.

Si le pusesem in ordinea preturilor cu care le cumparaseram. era interesant, pentru ca invatam valoarea muncii si puteam compara si intelege schimburile sau procesul de cumparare al unei reper auto. Insa panoul cu piese Audi pret a fost si primul sacrificat, pentru ca tata se cam plictisise sa stea mai mult si sa surubareasca la Audi, decat sa conduca minunea aceea. La vreo saptamana am golit si cutia cu piese Audi ieftine. Jumatate din piese le-a montat si cealalta jumatate le-am dus la fier vechi si pentru ca eu indeplinit aceasta sarcina, tata mi-a dat voie sa pastrez banii la pusculita mea.

Va intrebati daca a scapat vreuna din acele piese Audi de reciclare? Da a scapat o emblema, pe care am gasit-o zilele acestea. Datorita ei m-au napadit amintirile si v-am povesti toat aceste lucruri.

 

Sunt sigur ca va mai puneti o intrebare: Toata acea aventura a facut loc in sufletul tau acestei marci? Da. Tocmai de aceea azi am un Audi si lucrez part time pentru organzarea si promovarea de piese Audi AutoAtu. Si nu e greu, pentru ca pasiunea copilariei parca imi da aripi. Si am impresia cu fiecare zi ce trece ca si Google se indragosteste din ce in ce mai tare de expresia piese Audi AutoAtu. Asa ca in fiecare zi sufletul meu are cate un motiv de bucurie!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *