Prea fumat de viata

„cand vei incerca sa dormi 15 ore continue asteapta-te ca soarta sa te sune si sa-ti incurce planurile”

E usor sa te arunci in bratele unui  viciu asteptand sa se stearga durerea amintirii pe care vrei s-o elimini prin adaptarea unui stil de viata(vezi aici: sa te „fumezi” singur ca un joint interior). E primul pas pe care-l vei face asteptand sa stearga amintirea rea pe care vrei s-o elimini.

Adevarul?!? Viata e o curva si nu te lasa sa uiti. Viciu ofera doar o sansa de scapare cand vorbesti de  scapare sociala, in interior amintirea e vie si te lupta pentru supravietuire. Trebuie sa inveti sa traiesti cu demonul sau sa-l bati intr-o lupta dreapta si cinstita. Demonul tau nu poate fi infrant decat de tine. E simplu sa apelezi la solutii „minune”, mai greu e sa-l bati pe cel pe care tot tu l-ai inventat.

E totul  scris si daca nu e scris iti este zugravit in fata ochilor. Tu esti doar unul care trebuie sa aleaga. De cele mai multe ori alegerea este punctul fierbinte in jocul de-a viata. Daca esti puternic alegi sa mergi pe cale, dar daca nu vei bajbai pe intuneric pana cand viata iti da fatala. E ciudat, dar asta e realitatea, viata te ajuta pana cand vrei sa primesti ajutor. Dincolo de refuz mergi si traiesti pe cont propriu.

O viata ca oricare alta se poate da peste cap in orice moment din cauza unei decizii. Fix cand crezi ca nu se poate, se poate! Viata iti ofera sansa sa te redresezi si sa asculti sau sa simti, dar te intorci iar intr-un punct de alegere. E fix ca un algoritm repetitiv care te pune mereu si mereu in fata aceleiasi bucle de viata: alegi ori fugi! …”fumeaza”-ti clipa caci altfel te fumeaza ea pe tine.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *