Presa internationala o citesc cu MSN News! Breaking Headlines.

Zi de zi parcurg 7-8 statii cu metroul de acasa si pana la biroul unde imi desfasor activitatea. O buna parte din timpul petrecut in acest fel il foloseam sa citesc carti. De o buna bucata de vreme n-am mai gasit Cartea care sa-mi ridice interes pentru a o deschide in subteran. Drept urmare am trecut la urmatorul nivel, Telefonul Mobil.

Am inceput discret sa instalez aplicatii de Android pentru a vedea efectiv ce intrebuintare au si cat de eficiente sunt, Multe l-am pastrat pentru a le testa mai departe sau pentru a-mi servi in activitatea mea zilnica. O parte le dezinstalez la o vreme dupa ce le instalez, ramanand stinghere in telefon si nefolosite pentru mult timp.

play.google.com
play.google.com

Cand am pus prima oara mana pe Android ma intrebuintam sa citesc presa straine utilizand aplicatia „by default” cu care venea instalat. Cred ca News&Weather se numeste. Nu ma incanta de nic o culoare. Intr-una din zilele furibunde in care instalam aplicatie dupa aplicatie pe masura ce metroul gonea prin subteranul Bucurestilor mei, am dat de o aplicatie numita MSN News – Breaking Headlines. De ce mi-a facut cu ochiul?! Testasem cu cateva zile inainte niste chestii de pe msn.com si m-am gandit ca ar fi o idee sa caut daca ei au creat o aplicatie si pentru mobil. Stirile externe le citeam online in forma clasica pe PC prin msn.com. Este unul dintre cele mai simple site-uri de stiri de pe afara, dupa umila mea parere. Sau poate doar s-au pliat pe structura mea de a rasfoi colectia de link-uri stiri.

Am instalat aplicatia  MSN News – Breaking Headlines pe care va invit si pe voi sa o instalati. Este simplu de utilizat, are timpul de incarcasare redus si ofera stiri intr-un format placut ochiului de cititor in fuga trenului subteran. Ma incanta faptul ca au reusit sa stabileasca niste categorii simple prin care te poti plimba pentru a gasi domeniu tau de interes. Dintre categorii reaminesc: US, WORLD, CRIME,TECHNOLOGY,POLITICS, OPINION, WEEKEND READ, ENTERTEINMENT, MONEY, SPORTS.

Aplicatia are si o parte de imprastiere a stirilor in Social Media cu un timp de incarcare rapid. Cu cateva click-uri si o conexiune stabila de internet, poti impartasi cu prietenii tai virtuali stirile de care crezi ca ar putea sa fie si ei interesati!

In fiecare dimineata imi omor timpul de mers cu metroul citind stiri si opinii din lumea larga pentru a fi la curent cu tot ce se intampla dincolo de granitele tarii mele. Asadar, mergi in Play Store si instaleaza MSN News – Breaking Headlines!!!

 

Sursa foto: Google Play Store

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *