Pretuieste masina ta!

Au trecut deja 6 anisori de cand am Loganul si mandra mea Dacie a inceput sa strige dupa mine prin casa: piese auto ieftine la AutoHut. Nu sunt chestii scumpe si nici piese complicate. Daca vreti sunt din categoria „consumabilelor”. Si cum „criza” inca e prezenta prin buzunare iata-ma nevoit sa caut cel mai bun pret piese auto de pe piata. Si cum sunt un impatimit al internetului evident ca voi opta pentru un magazin online piese auto. Eventuala intrebare DE CE pe care o simt pe buzele voastre are trei raspunsuri clare si solide:

  • Pot plati Online si Datele personale sunt securizate prin Rapid SSL.
  • Livrare prin curier in 24 de ore sau in aceeasi zi din showroom-ul lor.
  • Pentru orice comanda sub 399 lei transportul este 20 lei indiferent de numarul de colete, greutate sau locatie, iar peste 399 lei transportul este GRATUIT.

Stiu ce veti intreba: Da’ nu iti e frica omule sa comanzi piese auto online? Daca nu iti vine ce trebuie? Dupa aceea tre sa faci retur si sa astepti din nou dupa celelalte. Ei bine nu e chiar asa. Pentru ca cei de la AutoHut, chiar sunt meseriasi si in afara de a-mi prelua comanda stiu sa imi dea mereu si sfaturi in achizitia pieselor auto online. Ba mai mult. Chiar daca sa presupunem ca eu vin cu codul de piesa veche si o comand la ei, ma roaga frumos sa le dau si datele masinii si daca exista alte piese auto online mai ieftine sau mai bune din punct de vedere calitativ si aflate in acelasi raport calitate-pret, mi le pun in oferta atunci cand imi trimit pe e-mail pret piese auto.

Un alt motiv pentru care as recomanda cu caldura sa achizitionati de pe un magazin online piese auto ar fi si faptul ca au parte de testimoniale in care clientii povestesc cu subiect si predicat experienta avuta atunci cand au cumparat de le ei si faptul ca momentan ei sunt printre putinii care au piese auto ieftine.

Si in plus, nu uitati ca masina voastra, indiferent cat de veche este trebuie tratata ca una noua, din punct de vedere al schimbului de ulei, al filtrelor sau al elemenelor de directie. Nu exista intretinere pentru vechi si pentru nou, exista doar intretinere si atentie pentru orice automobil.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *