Proasta educatie

Pur si simplu nu putem sa fim democrati prin educatie. Am stat si am analizat miscarea din generatie in generatie pe diverse paliere de continent si imi dau seama ca nu putem. Ceva in Balcani pute si simte nevoia sa fie superior prin prostie si slaba adaptare la lucrurile firesti care definesc o natie.

Suntem condusi in orice am face si orice am imprumuta prin furt brutal de o forta ciudata de a ne raporta tot timpul la „raul,ramul si codru”. Nu e rau sa ai o radacina la care sa te intorci, dar totusi nici sa involuezi punand mereu si mereu in fata altarul necredintei in cele 3 forte de blocaj.

In muzica, in filme, in arte, in kitsch-uri avem o stampila pe care scrie „Romanesc”. Uneori destabilizam limitele si oferim perspective asupra lumii cum numai noi putem vedea, insa in 95% dintre rezultate se resimte o blazare infecta care nu-ti da motivatia sa traiesti viata la capacitatea de croaziera pentru care e construit corpul.

Varfurile sunt bune deoarece cresc cota per total in timp ce masa mare joaca intr-o liga inferioara si slab luminata. Mi-ar placea sa avem varfuri constante si mai slabe ca forma de manifestare, dar masa de manevra cu o viata medie care sa se plieze pe viteza de croaziera pentru care a fost construit.

Prea inchisi pentru a trai deschis.

Comments

comments

One thought on “Proasta educatie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *