Promovarea online creste notorietatea afacerii tale

Promovarea online creste notorietatea afacerii tale

Pentru cei care sunt in cautarea unor servicii avantajoase si inedite de a-si promova afacerea si a-i creste notorietatea in randul clientilor, marketingul direct garanteaza cele mai bune rezultate, iar avantajele utilizarii acestei forme de promovare face ca numarul de clienti care apeleaza la acest serviciu sa fie in continua crestere.

In ziua de azi, in Romania a devenit o adevarata provocare sa ai o firma, esti nevoit zilnic sa te lupti cu birocratia si sa gasesti cele mai bune solutii pentru a face profit si a atrage clienti, iar uneori iti iese, alteori sfarsesti prin a declara falimentul. Nu vorbim despre un domeniu anume, ci la cazul general. In prezent exista in Romania peste 664.000 de firme active inregistrate la Registrul Comertului, iar domeniile de activitate cele mai mari sunt constructiile, transporturi, comertul, IT&C si HORECA.

Multi proprietari de firme au inceput sa investeasca tot mai serios si sa aloce sume mari departamentelor de marketing, in speta in servicii de email marketing, sms marketing sau social media, acestea fiind cele mai avantajoase, economice si care genereaza rezultate vizibile.

Orice companie care se respecta trebuie sa aiba, in anul de gratie 2015, o prezenta constanta pe retelele sociale si sa fie mai aproape de clientii actuali si potentialii clienti. Fenomenul social media si marketing-ul online au ajuns subiecte la cursuri si seminarii in facultatile de comunicare si relatii publice.

Facebook este reteaua de socializare cu peste 7 milioane de utilizatori in Romania, iar Twitter are cateva sute de mii de utilizatori romani. Isi permite cineva sa ignore doua dintre cele mai puternice retele sociale cu milioane de potentiali clienti? O lista firme actualizata la zi poate fi de asemenea atuu-ul afacerii tale.

Daca vreti ca business-ul dumneavoastra sa creasca, sa fie mai vizibil, iar produsele sau serviciile voastre sa ajunga la cat mai multi potentiali clienti fideli, atunci investitia in campanii de marketing online coerente si inedite este exponentiala pentru viata afacerii tale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *